måndag 21 september 2009

Jag vann!

Ja jisses - jag vann! i utlottningen hos Carina och Ken med bloggen Trädgårdsdrömmar, (titta in om ni inte har gjort det tidigare, i så fall har ni missat något stort :)

jag vann Paeonia lactiflora "Svarte Petter", Sveriges pionkung, framtagen av självaste Herman Krupke, Guldsmedsgården.

Kära nån - vilken lycka!!  Tack Carina och Ken! Jag tror att han får bo bredvid "Whithe wings" som jag köpte i Skåne i juni *hjärnan planerar*. Det kommer bli ett tjusigt par, en vit oskuldsfull prinsessa och den svartmuskiga mannen ;)

Jag skall klura lite på vilka som skall få omge det här paret med sin närvaro, jag har ju lilla sötingen "Lyda rose", eller blir det konkurrens? Kanske inte så bra idé........ jag får fundera vidare.......


9 kommentarer:

 1. Grattis! Du är visst född med tur! /Ruben

  SvaraRadera
 2. Helou helou!
  Det är alltid sååå kul när man vinner...stort grattis :)

  Men Lotta, har du gjort betong-lyktan själv...hjälpus, nu blev jag imppad!!! Du rockar fett tjejen:)

  SvaraRadera
 3. Lite kul...vi kommenterade varandra på samma gång... :D

  SvaraRadera
 4. Men vilken lyckost du är! Grattis till vinsten!
  Förstår att du blev glad.
  Kram / bea

  SvaraRadera
 5. Lyckliga Lotta! Grattis till vinsten / kram

  SvaraRadera
 6. Grattis till vinsten Lotta.

  Jag kommer visa bilderna och dikterna efter skördefesten. Vill inte publicera dom innan :o)
  Det kommer bli en bok av det hela men måste hitta lite mera skrämmor att fota först. Sedan blir det en bok till med bilder av stenar och dikter till dom. Dikterna är klara till den men det fattas fortfarande några bilder så det blir för mig att fota skrämmor och stenar på heltid efter skördefesten.

  Himla synd att vi bor så långt från varandra. Hade varit så trevligt att få träffa dig.
  Kramar Annika

  SvaraRadera
 7. Grattis till den skönheten.
  Rätt bloggare vann.
  Visst blir den fin bredvid White wings.
  Ha de gott
  Annika
  Kanske skall skicka dig några frön?
  Skicka din adress

  SvaraRadera
 8. Men vilken tur du har.. Den vackre Svarte Petter ska flytta hem till dig.. Konkurrens till den andre som börjar på P.. *flin*.. Lite skojs.. men grattis till den fina vinsten.. hoppas dagen varit bra trots förlust av röst och rastlöshet som jag läste.. Kram/Monica

  SvaraRadera