måndag 21 september 2009

Fina sidan av skogsbacken

Vidjehortensian "Annabelle" är praktfull i sin blomning.
Bilden är från i början av september, då blommade också Funkian,
det är det blålila blommorna man kan skymta i bakgrunden.

Hortensian jag skall hämta hos svärfar, skall få bo bredvid Annabelle.
Det gamla hederliga soluret kommer också ifrån svärfar - han är en guldgruva, min svärfar :)


21 kommentarer:

 1. Så där placerat är det ju riktigt snyggt med ett solur!! En prydnad för din skogsbacker! (Men att ha ett solur på en avsågad stubbe är snudd på det fulaste jag vet). /Ruben

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Ruben...snyggt med soluret placerat mitt i grönskan...Ett solur är kul att ha och ett bra sätt att åskådliggöra tiden för barnen...en klocka, vare sig den är analog eller digital är ju inte helt lätt att förstå.

  SvaraRadera
 3. Fina sidan....fnissfniss..jag tror att du har lika fint överallt..
  Kramis Maria

  SvaraRadera
 4. vacker del av trädgården. funkior är bland det bästa jag vet.

  SvaraRadera
 5. Nej vad nu, jag tänker gratulera dig som har sån tur med svärfar och har ett så fint solur, dom tycker jag om, oansett var dom står !! Men ditt är ju väldigt smakfullt plasserat da...

  SvaraRadera
 6. Jag trodde först att Annabelle blommade nu =) Visst är det fint i din skogsbacke, men hela din trädgård verkar vara lika mysig och fin tycker jag. Super att ha en svärfar med så mycket fint i gömmorna / kram gittan

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentaren idag. ;O)
  Känner igen att man inte har tid att lämnar fotavtryck ibland, men själv hinner jag ibland inte ens att kollar blogglistan FNISS.
  Det är så mycket jag vill skapa, bygga, snickra, modellera...och 24 timmar per dygn är för lite. Ack vad jag längtar att bli pensionär...men jag skynda långsamt, hehe.
  Ha det gått, Petra

  SvaraRadera
 8. Vilken vacker vidjehortensia, så fina täta vita blommor. Soluret är ju jätteläckert på den platsen! Som en vacker installation.Inte dumt att få såna fina saker/växter av sin svärfar.Njuter av att titta på alla dina fina bilder.
  Ha en fin vecka!/Karin

  SvaraRadera
 9. Hallå Lotta, vilken underbar liten tjej!

  Och jag håller med alla föregående talare!

  :D

  Marit

  SvaraRadera
 10. Bra när man får ärva trädgårdsprylar! Fint!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 11. Tack för länken till lyktan. Jag gillar utmaningar så varför inte försöka. :)

  Men du Lotta, när jag fick länken så kände jag igen mig. Din gamla blogg har jag besökt många, många gånger men nu följer jag den nya istället. Visste inte att det var samma Lotta.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 12. Jättevackert! Och så snyggt med soluret lite "utslängt" i det sköna. Jag brukar inte gilla solur i trädgårdar men det beror nog på att de oftast placeras så stelt. Ska det vara stelt, så ska det vara en riktig renässansträdgård - då tycker jag det stela är vackert.
  Splittrad personlighet? Moi?
  kramar från Poppins

  SvaraRadera
 13. Den svärfadern har man hört en del om - håll hårt i honom! Såna växer inte på trän...
  Din skogsbacke är verkligen fin, och jag gillar särskilt soluret. Vissa trädgårdsprydnader är bara så rätt.

  SvaraRadera
 14. Har nu besökt din trädgård här på bloggen och njutit!
  Har haft en ordentlig down period i min trädgård. Behöver nog titta till den ordentligt innan frosten kommer. Men det är ju SÅ mycket annat också som jag vill hinna med.Varje helg har varit fullproppade, oftast med roliga saker. Men det blir lidande utomhus.Känner att ska bli skönt när allting lägger sig i ro!
  Ha det riktigt gott i Götet!

  SvaraRadera
 15. Jätte-jättesnyggt!Vilken fantastisk svärfar du har!/Anja

  SvaraRadera
 16. Visst är den fin, hela vintern, blommar på Hisingen med. Kram.

  SvaraRadera
 17. Grattis till en så´n svärfar!;-) Jag har länge sökt ett sån´t solur på loppisar & auktioner....

  SvaraRadera
 18. Vilken jättefin hortensia. Vackert med soluret!
  Ha en skön kväll!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 19. Hade bestämt för mig att jag kommenterat här.. men icke.. så jag säger som du säger igen.. =).. Din svärfar han är en guldgruva han, vart ska du gå sen då när allt är flyttat.. ??.. Kom inte hit.. jag har iiiiiingga saker alls.. så du vet =). Kram och ha en skön torsdagskväll.. Moa

  SvaraRadera
 20. Fint! Bra att kunna hämta växter så där. Kram!

  SvaraRadera
 21. Snyggt! Vilken snäll svärfar du har.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera