onsdag 19 augusti 2009

Tillbaka till verkligheten,

Slut på de sköna lata vardagarna och det är lite svårt att vara kompis med väckarklockan ;) Förra veckan klippte jag Lagerhägghäcken och av kvistarna band jag en krans,


stommen är en stålgalge som jag böjt till formen av ett hjärta och kransen hänger nu på väggen i vinkastet.


Tack för alla kommentarer jag fått :) ang lilla bokmusen och min fundering kring Benveden, till hösten så visar det sig vilken sorts Benved det är. Det är roligt att planera och klura ut hur den nya rabatten skall bli, stegade upp den idag och det gäller att inte plantera buskarna för tätt så det blir trängsel. I kväll har det varit en ljummen kväll därute, lite molnigt men vackert - så fort det blir mörkt nu............ på morgonen, 5.30 är det också mörkt ;) Nä *gäsp*, nu är det dags för kudden, natti-natti,17 kommentarer:

 1. Ja tänk så fort man vänjer sig av med saker (hehe..som att gå upp tidigt men snart är du ju van vid det igen)! Vilken fin krans det blev! Gör sig väldigt fint där i kastet...

  Hur går funderingarna kring ev trädgårdsbesök?
  Ha det bra och sov gott! Kram Karin

  SvaraRadera
 2. ...stålgalge...vilken bra ide, fin krans blev det.

  SvaraRadera
 3. Så vackert hjärta! Fin idé med stålgalge.
  Visst känns det lite ovant att komma igång igen efter några veckors lata och sköna dagar, men man är snabbt i samma vardagslunk.
  Ha en fin dag! Kram / Bea

  SvaraRadera
 4. Gårdagskvällen var helt underbart skön. Stannade ute tills myggen började bli närgågna och det var så skönt. Så fin krans du gjort. Smart att böja till en galge och klä den. Får nog se om det finns några stålgalgar i gömmorna här, fast det betvivlar jag. Ha en fin dag / kram gittan

  SvaraRadera
 5. Man vänjer sig snabbt vid att jobba igen efter semestern :) Jättevacker krans du gjort. Använde själv stålgaljar till julkransar förra året men man behöver ju faktiskt inte vänta till jul för att hänga upp en krans ...:)
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 6. ..... vilket bevisar - en krans behöver inte vara maffig för att vara vacker! /Ruben

  SvaraRadera
 7. Vilken fin ide och jag som har två jättestora lagerhäggar som har börjat blomma om. Det skall jag "härma". Hoppas att du får en bra dag trots att ledigheten är slut...men så är det! Kram!

  SvaraRadera
 8. Kvällarna är fortfarande ganska långa och varma, kram.

  SvaraRadera
 9. Så vacker och fin din krans blev, det påminner mig om att jag ska "klä" om mitt kranshjärta som hänger i köket, den behöver ny fin stass.. Jadu väckarklockan o jag är inte överens just nu.. helt slut o utmattad efter långa dagar med samtal och koncentration gör att man är mör men det är ändå svårt att komma isäng.. vilket då medför.. ja du förstår.. helt dööö på morgonen. Men snart har vi vant oss Lotta.. =). Kram och ha en skön torsdag.. Moa

  SvaraRadera
 10. Inget är så vackert som kransar...
  Din blev himla söt! Tror jag måste ta efter :)

  Tusen, tusen tack för din puff för min blogg :)
  Jättegulligt!

  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 11. Vilket fint hjärta du gjort, det gör sig säkert bra i vinkastet.
  Jag har också svårt att uppskatta väckarklockans ringande, men nästa vecka börjar barnen skolan och då kanske vi kan komma in de vanliga rutinerna igen.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 12. Hej Lotta,
  vad kul att du kommenterade i min blogg. Jag hoppades nämligen att du skulle göra det för jag kom ihåg att även du köpte Lysimachian. Jag är också lite kluven men det har jag varit förut angående till exempel Dracocephaelum som inte var mycket att hurra för år 1 men som sedan blev jättefin. Däremot gillar jag den lite grågröna bladfärgen. Vill du ha fröer av Verbenan så ska jag samla åt dig. De blommar fint redan först året med mars-sådd, så det är ingen mening att skicka plantor. Du lyckas säkert!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 13. En sån söt liten krans. Visar vad man kan göra med få medel. Ha det så bra. Kram Ingrid

  SvaraRadera
 14. Fin krans!
  Tänk vad fint det kan bli av lite kvistar från trädgården...

  Kram Marie

  SvaraRadera
 15. Snyggt Lotta! Kemtvättsgalgar kan man ha till mycket, de är ju lätta o forma om o kroken finns ju redan....
  Jag har hängt små lyktor i en....
  Väckarklockor är ett otyg!!!
  Ha´t himla gôtt
  Nina

  SvaraRadera
 16. Men vilken vacker hjärtformad krans du gjort, ett smycke överallt!

  Oj, en egen liten bokmus, vore ju helt otroligt kul, jag mailar dig: ) Mari.

  SvaraRadera
 17. Hej Lotta
  Jag tror också att det tar ganska så lång tid att få den (kommer ej ihåg namnet) att blomma. Tror jag ska göra ett nytt försök nu i höst. Verbenan blir 80-100 cm. Ha det gott! /Ruben

  SvaraRadera