lördag 13 juni 2009

Tagen på bar gärning....

"Mmmmm - vad är det för spännande som stormatte har i sin rabatt? Jag skall bara smaka lite...."

"Nähä - det fick jag inte.... "


"Då går jag till lillmatte som sitter väldigt bra därborta i marknivå" - buff-buff på dig lillmatte"

"Snälla, klappa mig, sluta med du håller på med och klia mig bakom örat"

"Jasså, lillmatte hjälper stormatte att klippa Buxbom, konstiga grejor det där"

"Jag får väl klara mig själv en stund då"

"Det hjälper inte att jag tittar storögt på lillmatte och jamar, hon är djupt koncentrerad. Hon undrar om det blir bra? Det bryr jag mig inte om, jag vill ju bara bli klappad......"

10 kommentarer:

 1. Jag är helt övertygad om att du tolkat tankegångarna 100% rätt. Klart att kisemisen tänkte så!
  Så bra hjälp du ser ut att ha fått med klippningen. Jag är för feg för att klippa så. Får växa bara.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Heeejsan!
  Oj så kul att hitta hit då, jättemycket fint att titta på, rena rama godisbutiken med massor av ögongodis! :o)
  Hoppas ni hittar hit nästa gång ni är i Skåne.
  Ha en härlig helg,
  Lydia

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Roligt att du hittade min blogg och jag din. Katter är härlig djur, och så fina bilder du visar. Min dotter och jag driver Heestrand Interiör i Heestrand 12 km söder om Fjällbacka längs kustvägen. Du är välkommen att besöka oss när du är i Fjällbacka.
  Kram Marita i Heestrand

  SvaraRadera
 4. Har du ingen Nepeta som katten kan få rumstera om i? Det är väl det minsta du kan ge din lilla katt!! ;-) Ha det gott! /Ruben

  SvaraRadera
 5. "ler" klart han ville bli klappad, buxbum är väl inget kul för en katt =P Man skulle kanske ta tag i klippningen idag... fast förra året blev jag ett (litet)klot fattigare "LOL" när jag råkade klippa lite för hårt. Jag använder den manuella häcksaxen till de lite större och sekatör till de små och ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
  Har du dina i kruka året om? Hur vinterförvarar du dem då? Jag har en tjugotal, ganska små, som jag dragit upp från sticklingar och som hade gjort sig fint i krukor, men sen är det ju det där med vinterförvaringen... Härligt med en solig dag. Ha det så bra idag / kram

  SvaraRadera
 6. Hej hej hej!
  Tack för din visit :)
  Vet du jag så att du hade ett härligt planteringsbord på din blogg :)

  http://1.bp.blogspot.com/_zLcjCsIQJuA/Si64bsOeJ3I/AAAAAAAAM9A/NuWvTPpe5k8/s1600-h/planteringsbord.jpg

  ...och jag "samlar" liksom på inspirationsbilder på dessa...och jag undrar om jag får låna ditt om jag lovar att länka o nämna din blogg. Här finns samlingen på:
  P L A N T E R I N G S B O R D

  ...din "nya" blogg blir super!!!

  SvaraRadera
 7. Hej Lotta, vilket jobb att hantera tvillingbloggar, men jag förstår din frustration.

  Till Min Eden, vilken rolig idé att samla planteringsbord.

  /Marit, inspirerad

  SvaraRadera