onsdag 7 januari 2009

Inte bara bloggvänner

utan även mailvänner har jag fått under min bloggtid. Men det visste vi ju sedan förut, att trädgårdstokar är ett vänligt och trevligt släkte :) En av mailkompisarna är Maria H J och vi har bytt fröer - hon fick pumpafrö och jag fick frö: Anemone multifida "Rubra". Lägger inte ut bild för det har jag ingen men när jag gogglar runt så hittar jag den här länken: http://www.basnatradgard.nu/perennanyheter2008.html. Visst är hon söt?!! Skall tydligen vara snabb på att gro, sås ytligt så raringen får vänta tills i februari innan hon kommer i jorden. En mailvän till är "Kia´s vinkast", hon som har murgrönan som blommar ;) Jag får nog åka dit och tigga till mig lite fler sticklingar :)Tänkte passa på att efterlysa kunskap! Jag hjälper till med att lägga ut aktuella artiklar i Artikeldelen - de som dyker upp till höger på tradgardsblogg.se. Ta gärna en titt i arkivet för där finns bl a tips på frösådd och länkar med information av blandad kompott, trädgårdböcker t.ex. Till saken - sitter ni nu inne med kunskap och info om något intressant - skriv gärna ned det så lägger jag ut det i artikeldelen. Jag tror nämligen att alla vet någonting, som är värt att dela med sig av och till nytta för någon annan 8`)


Skriver ni ihop en artikel (vet att Veronica har en på gång om beskäring av rosor :), skriv den bara rätt upp och ned, maila mig den på: lottastradgard@hotmail.com


Nu skall jag fördjupa mig i frösådd igen - förstår inte detta - att det kan vara så roligt........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar