torsdag 8 januari 2009

Utmärkelse och tävlingar

är trevlig i det här trista vädret! Vart tog det fina vintervädret vägen? Från soliga, frostiga dagar till grått och snöblaskigt.... hutter-hutter. Ja, ja - det finns ju annat att glädja sig åt, en utmärkelse t.ex! Den här har jag fått av Johanna - tackar så mycket! Den värmer gott en så här uschlig dag.Texten som medföljer lyser så här:


Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!Jag ger inte denna vidare till åtta utvalda utan till de som läser och kommenterar i min blogg, ni som var ett stort stöd när det var tungt i december, ni som överraskar mig med ett kort, fröer och andra trevliga ting =) Jag skickar dessutom tillbaka den till dig Johanna, en bloggvän i cyberrymden, tror vi möttes i ett fototema?! :) Det är inte bara bloggisar som får den, utan även svägerskan Rosa som budade fröer till mig idag (via min bror) - tack för det! Spännande med nya fröer och blomster =)Spännande är det också med tävlingar - ni har väl inte missat tävlingen hos Kullervilla! Klicka er vidare så ser ni vad ni kan vara med och tävla om.Monica på Moas lovely things har också en tävling och även här finns det vackra vinster, 1:a pris är ljuvliga Fia:Suck - den som ändå kunde pyssla som dem..... jag får chansa på att vinna i tävlingen istället.


Här har det snöat idag, vackert vitt var det när jag for till jobbet men när jag kom hem så slaskade det..... blöt om fötterna blev jag och faktiskt lite trött och grinig...... Nu sitter jag i soffan och hojtar till dottern i köket, hur man gör potatismos (ja, jag vet att de är bortskämda men försöker ändra på det nu :) och jag tror att det blir potatismos och stekt rödspätta till middag idag =) Vet ni - det bästa med att börja jobba, är att det är fredag i morgon :8`)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar