tisdag 6 januari 2009

En tur till havet på trettondagsafton

Det var dags för att titta till "stugan vid havet" och denna gång hade vi bestämt att stanna kvar över natten. Vi har talat om att röja upp lite på tomten och fylla på vedförrådet och det är nu det är bäst att fälla träd. En helt fantastisk vy mötte oss när vi kom fram:


Det hör inte till vanligheterna att isen ligger och jag var lite sur på mig själv att jag inte tog med skridskorna som jag tänkte :( Det var strålande sol, klarblå himmel och -8 mitt på dagen. Kameran bad jag Johanna ta hand om,Själv hade jag fullt upp :)Hungriga blir man av hårt arbete och ínget går upp mot lunch ute i det fria.Många flitiga händer ger bra resultat och vedförrådet är nu ordentligt påfyllt. Efter en dags intensivt och hårt arbete,och en stor portion sol och frisk luft,avlutas dagen med en god älgstek och avkoppling framför brasan.Ingen dum avslutning på vår långledighet och i morgon börjar vi jobba - tur att det är en kort arbetsvecka :) Ha det så gott, vi bloggas 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar