måndag 6 april 2009

Efter tre dagar....

har vi kommit så här långt! "Skelettet" är på plats, grunden är putsad och i morgon (tisdag) skall fönsterna sättas upp (plast).Lite till höger i bild har jag ställt ut lecablocken som skall bli min "murade pallgrage" - jag tog en ordentlig titt på svärfar när han murade grunden så efter en dust med vattenpasset - kan jag nog få till det själv :) Det skall bli min nya örtagård :)

Jag har lyxat till mig och tagit påsklov!! Det är alltså så himla skönt så det inte är sant!! Och tur med vädret..... har krypit omkring på marken och studerat vårblommorna:Planterade Vintergäck i höstas och de har fått vara ifred för Rådjuren - för även om de inte äter dem - så brukar de roa sig med att dra upp dem ur jorden - hur det nu kan vara roligt...? Hittade idag en vit krokus!! Så söt!En utmaning är det att försöka fånga Snödroppar på bild ;) Den här är också ny - en dubbel Galanthus nivalis 'Flore Pleno' och även den riktigt söt!I morgon fortsätter jag pysslet i trädgården och njuter av att vara ledig. Det sägs bli regn på onsdag så jag sparar allt "innegöra" tills dess... jag har en del jag vill ha gjort denna vecka förutom att vara i trädgården; putsa fönster, sy kuddar till bänken i vinkastet, ta undan alla vinterkläder, jag hoppas få gjutit en betongplatta vid dörren vid vinkastet, forma om rabatterna på "andra sidan".... och.... och....... ja - ni vet =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar