måndag 9 mars 2009

Tiden går fort,

när man har roligt :) och roligt på keramikkursen hos Lindalunda hade vi verkligen! Så roligt att sitta och forma leran - "försöka forma leran" för en del ;) till trädgårdskonstverk och andra ting. Jag var så koncentrerad så jag glömde att fota men det dyker säkert upp bilder på Lindas blogg under veckan. Jag gick i alla fall tillverkat ett litet "tråg" för blomster, 2 humlebad som skall sitta på en pinne, troligtvis i örtagården och jag tror jag gjort ett fågelbad på fot :) Två delar består fågelbadet av - en skål och en fot och det skall bli så spännande att få se sakerna när de är brända och klara.


Våren tror jag har kommit nu, idag var det först sol men sedan föll ett tunt regn och det luktade annorlunda. Koltrasten har jag hört sjunga och var morgon är det så mysigt att öppna balkongdörren och lyssna på fågelsången - innan katternas hungriga jamanden ljuder från köket.Jag är lite fundersam för jag har inte sett några Rådjur ännu - vet inte om jag vågar mig på att plantera ut allt för många Penseér i krukor först jag vet om de kommer i år, eller om de lyckades skjuta av stammen i höstas. På trappen står i alla fall det några blomster i ett litet glashus - just nu tänder jag inga ljus så lyktorna får tjäna som miniväxthus.Det växer i såbyttorna på fönsterbrädorna, jag skolar om då och då, pelargonerna har fått ny jord, Murgrönsviolen har överlevt vintern, fått ny jord och kruka och är mycket nöjd över det! I dag stod jag i tvättstugan och planterade om mina tre Kannor (härstammar från Åsa här på bloggen) och de hade redan gröna skott. Nu väntar jag bara på att få gå ut och starta upp trädgårdssäsongen. Jag läser bloggar om alla som längtar och väntar och drömmer - väntan blir lättare när jag vet att det är fler som känner på samma sätt :) På återseende! 8`)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar