torsdag 12 mars 2009

3-årsjubileum

är det för mig och min blogg idag! Tänk - i tre år har jag skrivit och fört dagbok över både trädgård och min vardag. Jag vet inte hur många dagböcker i pappersform jag påbörjat, skrivit duktigt i tre veckor och sedan inget mer...... men med bloggen som dagbok, har det fungerat bra. Många gånger har jag letat i mina inlägg efter namnet eller bild på en växt jag köpt eller fått, tittat bakåt i tiden där jag skrivit ned en trädgårdsdröm eller något jag har på min "vill-ha-vill-göra-lista". Foton och dokumentation från trädgårdsbesök, bloggbesök och trädgårdsresor - som många härliga minnen.


Tänk - alla nya vänner jag fått!!! Bloggvänner, mailvänner och bloggisar jag träffat på riktigt!! Det är ju ingen i vår umgängeskrets som är lika trädgårdstokig som jag, så ni är guld värda :) Prata blommor, pyssel, keramik och andra vardagliga ting som händer omkring oss. Stöd när livet är tufft och delat glädje, när livet är en dans på rosor :)


Jag tänkte fira jubileumet med att lotta ut några av de handledsvärmarna jag stickar. De är faktiskt riktigt sköna att ha på sig, både ute och inne - jag har på mig ett par varje kväll för jag är lite frusen av mig och får ofta kalla händer.Hur många handledsvärmare jag lottar ut vet jag inte än - det beror på hur mycket jag får stickat i helgen :) Jag och syster yster åker till "stugan vid havet" i helgen - tittar till den, myser lite och stickar framför brasan :)


Jag önskar er en bra dag, en trevlig helg och tack för att ni är mina bloggvänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar