fredag 6 mars 2009

För ett år sedan

var det +4, kall vind och sol - det skrev jag i Kirstis väderblogg. I dag har det varit mulet, lite vind, +2 och ingen sol.


För ett år sedan fotograferade jag en vattendroppe i en Akleja:Vid dagens trädgårdsrunda hittade jag ingen Akleja..... så visst är det kallare i jorden än i fjol - eller var det ovanligt varmt i fjol? Min Tibast har fortfarande inte blommat - för ett år sedan var den på väg att blomma över. Ja - jag vet att våren kommer när den kommer....... jag har i alla fall hört koltrasten i ett par dagar nu, det är mycket ljusare kl 06.45 nu än för en månad sedan.


Jag tröstar mig med tulpaner, körsbärskvistar i vas och några fler penseér fick följa med hem idag. Fast å andra sidan gör det ingen om det är trist väder i helgen för jag skall ha roligt ändå! Jag skall nämligen på keramikkurs hos LindaLunda - det ni!!!! Har en massa idéer med mig så nu skall det skapas ting till trädgården!!


Tack för alla kommentarer jag fått i inlägget om "Kias trädgård" - jag gissar Kia är riktigt stolt nu :) Kias trädgård finns i Halland, alldeles vid havet och det är roligt att hon skall skapa en "lund" nästan alldeles vid stranden. Är det storm och högt vatten, når saltvattnet lång upp men både Ormbunkar och Murgröna klara sig väl. Jag skall hälsa på henne i vår när det grönskar och då blir det ett repotage till :) Nu skall jag sussa gott på söta örat :)Önskar er alla en riktigt trevlig helg!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar