fredag 6 februari 2009

Det är orättvist!!!

Att grannen har vår i sin trädgård - medans jag fortfarande har vinter......Jag rotade runt bland mina eklöv men inte hittade jag något som liknar Snödroppar..... det tycker jag är orättvist!! Fast mina vita Julrosor är jättefina - och det är inte grannens så det jämnar väl ut sig :)


Jag har tappat bort bloggaren "c... någonting" som skulle dokumentera vårtecken varje vecka, jag tyckte det verkar roligt - (c - läser du det här så får du gärna uppdatera mitt minne :) Samtidigt vill jag påpeka att det inte går att hitta bloggmedlemmar på "vår" sida via "medlemsregistret" - hur jag än klickar så blir jag kvar på första sidan - A ! Om nu Andre eller Andreas läser detta så får ni gärna kommentera det ;)


Hur som helst - det finns vårtecken i kvarteret i alla fall, kl är nu 16:43 och det är fortfarande ljust ute och solen börjar sakta gå ned. Det var allt för idag - ha det bra alla bloggisar 8`)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar