lördag 3 januari 2009

Veckans glädjeämne -

var bl a att jag var hos Linda och hämtade hem alsterna från senaste keramikkursen. Skulle egentligen hämtat hem de innan jul men det bidde inte så. Så jag och Monica var där, fick gott fika - äggost - som jag inte ätit på många år :) Jag röjde bort lite julpynt idag och fixade i ordning lite på lilla bordet i matsalen.Här har jag lagt min lilla bok i keramik - nu är det bara fjäderpennan som fattas :)Sidorna på boken kommer från Carinas stämpel och Linda hjälpte mig få till designen - inte så dumt eller?I går när jag köpte såjord, så hade de rea på gröna växter och med hem följde "hjärtan på tråd och den passar alldeles perfekt i krukan jag gjort alldeles själv :)När rankorna blir långa, kan jag ställa kronan över och linda dem uppåt....Jag har några keramikalster kvar men de har inte fått sin plats ännu, återkommer med det. Solens återkomst har också varit till stor glädje, känner energin komma åter, ledigheten och vilan har också hjälpt till :)


Har någon av er haft något speciellt gjädjeämne i veckan som gått? Önskar er en trevlig lördagskväll 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar