fredag 2 januari 2009

Ej dagsfärsk blommig fredag och efterlysning

Jag blir lite veckovill när jag är ledig och tappade bort att det är Blommig fredag/Blooming friday men är jag satt och städade i min frökorg, så hittade jag en frökapsel från Englandsresan. En vacker klätterväxt som slingrade sig på ett stuprör. Höjden på den jag fotade, var väl ungefär 2 meter.Men jag vet inte vad det är för vacker klätterväxt! Någon av er som vet?Jag tog nämligen med mig en förkapsel hem..... Nu är den torkad och jag har delat den och tagit fram fröna:De är rätt så stora, har ett tunt hölje och ett större frö inbakat. Hur skall jag nu så denna okända växt?Så jag tar tacksamt emot såråd för dessa frön =)


I dag har jag köpt såjord så snart så kommer de första fröna i jorden =)


Nu skall jag ta och titta in till Katarina och se de andra bidragen till Blommig fredag. Ha en skön fredagskväll 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar