fredag 9 januari 2009

Blooming Friday

Det är ju fredag och då skall det blomma :) När jag slutat jobbet och kom hem så lyste solen och hemma hos mig blommmar Skimmian så fint - först mitt senaste förärv:klick...


och sedan fjolåretsklick.....Fler bidrag till blommig fredag hittar du hos Roses and Stuff.


Som sagt - solen har lyst idag och det var varken snöslask eller blankis på gatorna så nu har jag gjort det..... det som jag bestämt mig för att göra så fort det blev barmark.... och har jag bestämt mig, så har jag. Alltså årets första joggingtur........ om det var jobbigt? Gissa ;) Skönt var det i alla fall - efteråt - och jag fick en rejäl endorfinkick och putsade fönsterna både ute och inne, städade av och plockade undan de sista julsakerna.


Nu försvinner jag ett tag - jag skall nämligen ominstallera datorn - ett nödvändigt ont emellanåt. Under tiden lyssnar jag på bok och stickar mina strumpor - måste visa er dem en dag - lätta och enkelt mönster. Så har vi tur, så ses vi senare i kväll, 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar