lördag 24 januari 2009

Utmaningar är roligt,

och jag hoppar genast på Monicas utmaning - "fjärde mappen i datorn, fjärde bilden" och precis som Monica, blev det en blomma - förstår inte varför.... ;)



Jag hamnade rätt i mappen med bilder från sommarseglingen i augusti 2007. Vi var på en ö lite nordväst om Marstrand och där hade det en gång varit en av Bohusläns största "tran kokeri". Vi hade ett par fantastiska dagar där så jag kan ju inte låta bli att visa fler bilder.... minns att kvällen vi gick från Göteborg och ut var så vacker, alldeles stilla på havet. Vi kom till ön, alldeles ensamma och det var en vacker kväll. Morgonen därefter var ljuvlig förstås och jag och Johanna var ute på fototur.



Jag tror jag har visat foton från de här dagarna tidigare men när man ser dem - så vill jag visa dem igen. Under dagen kom fler vänner till ön och klart att det blev grill på klipporna; slöa, slappa och njuter i fulla drag!



Ja jisses vad skönt vi hade det! Om jag vill ha sommar? Suck........ Kvällen var så otroligt fin, ljus, varm och jag minns att vi låg på berget och tittade på stjärnorna. Jag provade att fota i mörker för första gången... ja, det blev väl så där... fniss....



Det kanske inte var meningen att visa så här många bilder i utmaningen men jag kan inte låta bli, det var så härligt! Och så mycket blomster det finns på en öde ö, mitt ute i havet.... den här bilden tog Johanna - för inte lyckas jag fånga fjärilar på bild ;)



Ja kära nån... så mycket minnen :) Kunde utan problem visat många fler bilder men vill inte trötta ut er :) Men håll med om att man längtar så man får ont i magen.....



Ni som läser det här inlägget tycker jag skall göra precis samma sak. Skulle nu bilden vara suddig och ha "skakningsoskärpa" :) tycker jag ni skall visa den ändå - jag gillar faktiskt bilderna som blir fel - de är oftast "livliga" och charmiga :)



Idag har det varit regn, regn och åter regn - en mycket mörkgrå dag. Men jag har mina konstigheter för mig; när det blir mycket omkring mig, får jag ett behov av att "röja". Fick en "psykologisk förklaring" en gång av en kollega - att när man röjer med händerna, så sorterar man i hjärnan - och det stämmer nog väl in på mig *konstig figur* ;) Så jag har städat och röjt i alla våra rum, sorterat papper in i pärmar med väl märkta flikar, slängt massa gammalt - bl a tidningar från 2006 (på tiden eller hur), garderober, klädkammare, dammat, dammsugit, putsat och fejat. Känner mig så himla nöjd nu. Maken var på IKEA med tonåringarna och kom hem med ny belysning till matsalen. När det är borrat och klart där, kan jag fortsätta ställa in alla prylar. Jag har verkligen försökt rensa men det är svårt med prylar.... alla ting är mig kära, speciellt alla vaser för blomster..... Nog pladdrat för idag - nu skall jag sticka strumpor..... Må så gott 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar