torsdag 29 januari 2009

Nu skall jag vara lite ful.....

för jag har fått en utmaning av LindaLunda om att visa ett foto "ur fjärde mappen, fjärde bilden". Föregående inlägg handlade just om det temat MEN om jag nu klickar på knappen "sorterar efter storlek" så byter mapparna i hårddisken plats och då kom jag till en mapp, innehållande trädgårdsbilder från 2005-09-11, om jag minns rätt så hade vi köpt vår första digitalkamera och redan då skuttade Johanna omkring och fotograferade - här testar hon makrofunktionen:


På ett ekollon förstås!!! Ett fantastiskt foto-objekt! På bilden ser det ut att vara ett ytterst sällsynt frö........ ;) Och det påminner mig om alla ekollon som ligger i gruset därute.... och de har nu börjat gro - suck - är det bra väder i helgen så blir det väl att plocka ekollon.....


Utmaningen gäller för alla som vill - men det är riktigt roligt att öppna mappar som inte fått sig en titt på ett tag - så anta utmaningen ni med!


Annars händer inte så mycket - vardagen tuggar på, en del fröer jag sått gror och då får de hamna i källaren under lysrör, jag saknar fortfarande solen och är avis på skolungdomen som får lov att ha februarilov......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar