fredag 23 januari 2009

Blooming friday

Förs av allt - det är "friday" för mig för jag är ledig idag - tadaaaa! Tog mig en extradag för jag känner mig så trött..... men glad blev jag när jag kom på att det är Blommig fredag! Inte för att jag har några fräscha blomster här hos mig (dotterns blomster vissnar så fint nu :) men jag viskade i makens öra ----tulpaner--- när han åkte till jobbet, vi får väl se om han kommer ihåg :)


Ute blommar Julros och Ljung men de bilderna har jag visat så det blev en titt i arkivet och mappen "Englandsresan" har lite fler foton, värda att visa upp. Som det här tex:klick.......


Vacker vy men titta vad som växer på marken vid trädens rot..... suck.....klick......


Cyklamen.... om ni visste vad jag drömmer om att förvandla min skogsbacke till en lund, visst går det men jag saknar träden som skall ge marken skugga. Skuggrabatt har jag delvis vid entrén men jag kan ju inte klämma in alla växter där - eller kan jag? Får nog ta en titt i Botanicus katalog igen... har ni förresten besökt deras blogg? Härliga bilder!Ja, det finns mycket vackert att titta på och drömma sig bort med..... tror jag drömmer mig bort lite till och kikar in hos Roses and stuff och tar reda på vad andra bloggisar drömmer om.... Önskar er en trevlig fredag 8`)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar