tisdag 20 januari 2009

Lite vår är det hos mig,

det skyltar Vårljungen med i alla fall för den blommar! Det har den visserligen gjort i två veckor....det som förvånar mig är att Vårljungen blommar innan Tibasten? Kikade på Tibasten idag och där fanns inte en tillstymelse till knoppar - kanske vill den inte vara med längre? Ja, det återstår att se.

Skönt var det i alla fall, att se en ljus dag idag, lite sol skymtades mellan molnen även om jag tidigt i morse, när jag väcktes av åskan - tänkte att nu kommer värsta stormen in över oss :)

Tack för alla trevlig kommentarer om bilderna från England och "hejaropen" när det gäller målningen :) Jo, det blev jättebra - gillar verkligen de ljusa väggarna och nu är det bara någon list kvar att måla i dagsljus och sedan skall möblerna få flytta in igen. Jag skall dessutom samla kraft till att rensa ut bland alla prylar - men det är inte lätt att slänga tex en vas - kanske saknar jag just den när jag i sommar plockar blomster och tar in....

Tack till Helen som jag fått en utmärkelse av! Som jag skriv i din blogg, så gav den mig energi till att gå ut i trädgården och föreviga Ljungens blomning - tack vännen :) Skickar tillbaka den till dig och jag ser fram emot fler "repotage" från dina studier =)


Jag ger också den till er läsare för att ni är så himla gulliga!!!! Bästa bloggare som finns *ler* och var kommentar gör mig så glad :) Jag kommer att ha dåligt med tid och ork ett tag framöver - det är dags att ta tag i bouppteckningen efter mamma och allt annat därtill - och ni kan ju tänka er hur jobbigt det är och kommer att bli.....

Så på återseende och ha det så gott 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar