lördag 10 januari 2009

Trädgårdsjobb - veckans glädjeämne

har det varit idag, har nu beskurit vinstockarna och efter tips så skall de gå att sticklingsföröka. Klippet har jag nu satt i vatten och det skall bli spännande att se om de rotar sig.


Blir det många rotade sticklingar så kan jag dela med mig =) Det är den Lettiska "Zilga" och kinesiska "Eddies blue wonder", båda skall klara av upp till -30 och zon 1-4. Skulle någon av läsarna också var i färd med att beskära vindruvor och testar att rota sticklingar, är jag intresserad av att byta, kanske en grön, söt druva?


Jag har beskurit lite buskar och röjt upp i trädgården - härligt att vara ute en stund även om det är grått och råkallt. Inomhus händer det spännande ting - det gror i mina såbyttor! Veckans glädje!De grodde snabbt som jag hoppades de skulle göra. Roligt att ha något att glutta på varje dag :) Passar utmärkt som tema i "Rejocie of the week". Nu skall jag sticka vidare på mina strumpor - ha en trevlig lördag :8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar