onsdag 24 december 2008

Och vinnare är.....

Skall jag skriva det direkt? Eller skall jag skriva lite text innan så att spänningen ökar ännu mer? Jag hade tänkt presentera vinnarna i natt men jag somnade...... :)


Första vinnare är Gittan med bloggen Gittans trädgårdsblogg!!! Grattis! Vilken julklapp du får :)Andra vinnare är Icemama med bloggen Livet på Landet ! Ett stort grattis till dig med och jag tror säkert du kommer få trevliga stunder med tidningen.Nu vill jag att ni mailar mig era adresser till lottastradgard@hotmail.com så skall jag vidarebefodra dem till Lotta Floden på tidningen - och jag vill passa på att önska Lotta en riktigt God Jul och tack för bidraget till lotteriet.Ni som inte vann - ni har fortfarande chans att starta en rabatterad prenumeration. Det erbjudande gäller t.o.m 31/12 och ni gör så här:Klicka på annonsen eller gå in på hemsidan under ERBJUDANDEN och fyll i rutan "Gåvoprenumeration" för att ge den till dej själv eller till den/dem du vill ge bort tidningen till, så kommer tidningen inom kort.
Vi tycker att det är världens bästa julklapp!
www.naturochtradgard.se

God Jul och Välkommen till Natur & Trädgård!
Vänliga hälsningar
Lotta Flodén
Natur & Trädgård
Nu önskar jag alla bloggare och icke bloggare en riktigt God Jul. Hoppas ni får njuta av det som ni tycker om - njuta av ledighet, tid med familjen, god mat och kanske en å annan julklapp...... Själv skall vi fira julen hos syster yster i år så god mat blir det inte brist på =) Däremot så blir det en annorlunda jul i år - en jul utan mamma.....Om ni tittar noga så sitter jag och vinkar mitt i kulan.... fniss... 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar