lördag 13 december 2008

Luciadagen till ära

så har stålkvinnan i min trädgård fått tomteluva på huvudet och julkärve i handen - svårt att välja mellan tomteluva och luciaglitter men avsaknaden av färg därute, avgjorde valet :)För ett par veckor sedan köpte jag en Julros och slösade bort pengar på en rostig korg ;) Nu har den slagit ut. Men vad svårt det är att fotografera ute nu - och dessutom en vit blomma.....Det finns en berättelse om Julrosen, att det är den som är besjungen i julpsalmen "Det är en ros utsprugen" - den berättelsen tror jag är sann, för visst är det den enda rosen som blommar i december?!Jag önskar er en trevlig Luciadag! Själv skall jag fira svärfar som fyller år idag - undra om jag kan övertala honom att göra något mer konstverk av hönsnät? Har ju alltid önskat mig höns..... 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar