onsdag 10 december 2008

Julstämning ute

är det idag när ett tunt lager med pudersnö landat på mitt mossbord - så synd att det inte kom mer......
Jag längtar så efter ljusa dagar, vintersol över gnistrande snötäcke, att kunna vira in mig i en filt och vända näsan mot solen. Suck..... men tills den dagen kommer så får jag kura i soffan med bra bok, lite värmade glögg - eller varför inte Impectas frökatalog som damp ner i brevlådan idag?Det börjar bli för kallt att stå i källaren och pyssla med hönsnät och mossa och jag är rätt så nöjd med mina mosstrutar med Hyacinter i =) Det är rätt så bra med hönsnätkrukor - det gör inget att det regnar för det är ju bra dränage =)


I dag var Göteborgs Lucia och sjöng på jobbet - så vackert....... det närmar sig......Och med risk för att vara tjatig - ni har väl inte missat lotteriet om prenumeration på "Natur och Trädgård"? Eller det förmånliga erbjudandet om antingen en julklapp till er själva eller en god vän =) Ta en titt på det här inlägget så kan ni läsa mer.Ha det så gott och ta det försiktigt i halkan 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar