söndag 7 december 2008

Julkänning

I går tog vi en dagstur till Köpenhamn - lite långt att åka för julstämning men vi har pratat om det ett tag (ända sedan i fjol jul :) och nu kom vi äntligen iväg.Vid hamnen var det gott om bodar som sålde allt och ingenting.......Denna bild går att klicka upp för storformat


Mysigt att bara strosa omkring och njuta av julmusik och lukten av brända mandlar.... Kring planteringen på torget har man anlagt en isbana och många Köpenhamnsbo såg ut att ha dammat av sina skridskor.


Sett på väggen till ett varuhus - årets modernaste julpynt?Iögonfallande men inte speciellt vackert tycker jag :) Nä - tacka veta gammalt hederligt julpynt med tomtar och granargirlander.


I dag har vi tänt andra ljuset - jag funderar på när det är midvintersolstånd? Längtar så till det skall vända och ljuset kommer åter.Förresten - ni har väl inte missat mitt jullotteri som gäller prenumeration på tidskriften "Natur och Trädgård"? Ta gärna en titt på mitt inlägg den 5 december =)Det förmåliga erbjudandet på prenumeration gäller t.o.m 31/december 2008 och det gäller ALLA - inte enbart nuvarande prenumeranter - så ni som inte får äran att vinna en prenumeration - kan fram till den 31 december nappa på erbjudandet!Önskar er en bra kommande vecka 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar