söndag 19 oktober 2008

Idag skall jag gräva....


gräva ned lite vårprakt. Jag hängde på när Monica beställde från Botanicus och igår fick jag min beställning som består av:och

De här små raringarna skall blomma vid entren. Tulpanerna är små så jag tänkte att Rådjuren inte kommer att hitta dem..... ;)
Från Odla.nu har jag beställt:

även denna mörka skönthet skall få pryda entrerabatten. På "andra sidan"/cottage garden tänkte jag att dessa vackra Liljor skall blomma så där fint nästa sommar, som jag sett hos andra bloggare -

och

och

Lite annat smått och gått skall planteras i Skogsbacken, bl a Pingstliljor inköpta på Blomsterlandet, lite krokus som kan lysa upp tidig vår. I fjol såg jag att en granne hade Vintergäck under sin hängsälg och då jag nu flyttat den till Skogsbacken så skall jag göra samma sak, vit Balkansippa skall få göra Vintergäcken sällskap därunder. Det skall bli riktigt skönt att få vara ute och påta en stund. Funderar på om min Lövsug kan suga upp Ekollon? Måste testas idag.... Fick ett år en Lövsug och den kan både blåsa och suga - perfekt att ha på gruset! Tror faktiskt att gräsmattan skall få sig en klippning också........ missade det i fjol och när våren kom, låg gräset långt och tryckte mot den blöta marken och det kändes inte bra - får ju vara rädd om den lilla gräsmattan vi har :)

Pysseldagen hos Monica i går var jättetrevlig!! Tack Moa för igår :) Lyxigt att åka iväg, pyssla, god fika, småprata, fnissa, äta god paj!!! och inspireras av varandra. Pysslet är inte riktigt klart och de närmsta kvällarna får ägnas åt att färdigställa det men en liten glimt kan ni få se....

Nä- dags att sätta fart om det skall bli något gjort idag. Som ni kanske märkt så har jag fått ordning på datorn igen :) Skam den som ger sig!  Så ikväll skall jag ta mig en titt och se vad ni har hittat på i helgen - ha en skön söndag 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar