lördag 11 oktober 2008

Vilket väder!

Herrenadå - som det blåser och regnar - riktigt "Göteborgsväder"! Sjöstövlar med tyngder i och sydväst är den klädseln som gäller om man vill gå ut - vilket jag inte vill... :) Det skall fortsätta hela veckan så det är lika bra att ställa om sig, att regnperioden har börjat. Vilken tur att jag hann ta lite höstbilder i söndags - för trots att det är höst så finns det lite blomster därute.....klickbar bild


Det finns en blomma till, nej två men de var så svåra att fånga på bild - en Luktviol och en Skuggnäva som blommar - den ena är lila och den andra liten och vit och ni vet ju hur svårt det är med de färgerna.....


I kväll har jag tillverkat ett julkort till och jag räknade ut att om jag gör ett om dagen *optimistikt eller hur* så har jag ett par att skicka när det är dags :) Skall se om jag kan få till en bild en dag när det är lite mer dagsljus - det är ju liksom inte det nu..... ;)


Tack alla för de gulliga kommentarerna jag fått i senaste inläggen - både när det gäller kransen, nya krukorna och lyktorna vid min entre :) I dag hade ljusen i lyktorna slocknat när jag kom hem och det var så mörkt..... så nya är tända nu - kan ju verkligen behöva allt ljus som går att få. Det händer inte så mycket nu, man jobbar, kommer hem, lagar mat, pysslar lite, bloggar lite, sover, vaknar, jobbar.... hej å hå :)


Fast i morgon kommer äntligen maken hem och då får jag äntligen någon att prata med - både tonåringen och katterna är säkert trötta på mitt småprat =) Johanna som är i Rom på semester, rapporterade idag att det är soligt och varmt "minst +20 och de promenerade utan jacka" - jaha.... det var ju kul att höra..... så jag tror jag tar med mig boken in i sängen, kryper ned under duntäcket med katterna vid fötterna och myser en stund. Ha det så gott, vi hörs =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar