måndag 11 april 2016

Nytt hos mig: Ramslök


I fjol vid den här tiden, när vi var på en loppisrunda, stod det en kvinna utanför loppisen och sålde knippen med Ramslök - klart jag köpte!

I går när jag våryr röjde runt hemma i täppan hittade jag några blad och funderade en stund på vad det kunde vara....... tills jag hittade etiketten som gömt sig i jorden - nämligen Ramslök!

Åh vad glad jag är att den klarat sig och ser så frodig ut. Kanske jag kan få till något av skörden - en soppa för två kanske?  *ler förnöjt*


12 kommentarer:

 1. hej, här finns i år EN ramslök av de två jag köpte i förfjol...Inte så lätta att odla? Men jag hoppas på dessa, så jag ska inhandla några till plantor, tror jag.
  Ha en fin forts på vecka i sol!
  Hälsn Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2. Pengar stava / lycka till stavning
   3. Om du vill stoppa din skilsmässa
   4. Skyddsspel
   5. Få jobbstavning
   6. Kampanjer
   7. Få pengarna tillbaka.
   8. viktminskning stavning
   9. Kärlekstavning
   10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
   11. Graviditetsstavning

   Radera
 2. Åh så gott! Jag tror jag ska införskaffa det i år.. Låter så gott!

  Ha det fint!

  /Veronica

  SvaraRadera
 3. Grattis! Det är en härlig och mycket användbar ört. Dottern som driver en matblogg är galen i den och jag plockar med mig en påse full varje gång jag åker till stan. Om du kollar hennes blogg hittar du flera spännande recept: katikaskitchen.com
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Åh, vad trevligt!
  Och spännande! Tycker jag som aldrig har ätit det :)
  Och kul att kika in här och se att du fortfarande är igång och berättar om ditt och dina!
  De andra bloggarna, som jag har länkat till från min blogg, har tagit tjänstledigt på obestämd framtid ;)
  Ha det fint!
  /Annastina - Växthusträdgården

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

 6. Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


  great work

  تصميم مواقع

  good job Beautiful! :)

  حراج السيارات

  SvaraRadera
 7. Heisann, du blogger kanskje ikke lenger, men kan dette være en anledning til å starte igjen?
  Jeg ønsker å skape mer liv i Blogger´s Sunday Walk. De siste gangene har jeg gått "alene" - så nå inviterer jeg til ny giv i 2017, og håper på at mange tar seg en tur ut og dokumenterer det som skjer fire søndager i året.
  Ha riktig go´hælj ;:OD)
  Se: http://viltogvakkert.blogspot.no/2016/12/bloggers-sunday-walk-2017.html

  SvaraRadera
 8. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.Cheap Pandora Sale very good.

  SvaraRadera

 9. Heisann! Lenge siden sist. Jeg sender ut en liten invitasjon om å delta på Blogger´s Sunday Walk til alle som har vært med før. Det er nå blitt enklere å delta via InLinkz. Intensjonen er den samme: å få bloggere vekk fra skjermen en liten stund for å lee på beina, og så dele opplevelsene fra turen. Prøver nå også med en felles upretensiøs foto-oppgave. Hadde vært riktig hyggelig om du blir med siste søndagen i oktober. Har til hensikt å ha et innlegg mandagen før for å opplyse om BSW høst. Så følg med. Velkommen, beste hilsen Vilt og vakkert
  Her kan du se siste deltakelse: https://fresh.inlinkz.com/party/5dc2d5d10ea14d8e998763457dc8c8ab

  SvaraRadera
 10. Liksom fake rolex Nedsänkbar från förra året ger den strukturerade segeldukytan på denna referens i kombination med Panerais signatur-sandwich-urvalsarkitektur fake Rolex en superkul estetik som inte bara skiljer sig från någon Panerai hittills men också skiljer sig från något rolex replica annat America's Cup-samarbetsur som jag " m medveten om. Personligen har jag alltid älskat de eleganta, funktionsrika nautiska verktygsklockor som kommer ur klockvärldens Rolex replica många partnerskap med America's Cup seglingsteam, även om jag verkligen önskar att America's Cup-varumärket - och särskilt den upplaga eller året som partnerskapet rolex kopia för jubilees - förflyttades till casebacken. I detta speciella fall har casebacken redan massor av coola utsmyckningar (inklusive en snygg gravering av en AC75-segelbåt replika klockor med monokropp) som innehåller all nödvändig information om partnerskapet - varför måste den också vara på rolex kopior urtavlan?

  SvaraRadera