måndag 14 juli 2014

Nu är jag redo,


redo att öppna dator och blogga. Jag kan emellanåt bli lite allergisk mot dator och mobilbloggning/instagram - tror det beror på att på jobbet sitter jag framför datorn 8 tim/dag :)

Nu när jag slappat i en vecka så känns det roligt igen, att stoppa in minneskortet och se vad kameran har fångat.Här packar jag inför semestern och varför tog jag den bilden? Jo för jag är galen i randigt och blått :) Min basgarderob består av jensblå, vitt, ljusblått, lite blekt rött inslag, lite svart emellanåt och så randigt :) Skall jag shoppa så blir det alltid samma kläder som jag står och håller i: blått, vitt och gärna randigt :)

Emellanåt kan en blommig tunika eller en grafiskt mönstrad tunika slinka ned i shoppingpåsen. Bara en reflektion över hur man kan fastna i färger och mönster :)

***

Här är vädret är helt fantastiskt! Vilket sommarväder! Jag bara njuter!!! Sol, varmt, ingen kuling, bad i massor! Regnet som kom igår och idag var bara välkommet - kanske slutar gräsmattan vara gul....

Nu återkommer jag strax med fler bilder :)


1 kommentar:

  1. Det är nog lätt hänt att man fastnar i samma klädstil. Samma färgskala och/eller samma typ av klädesplagg. Jag är väldigt feg när det gäller att passa ihop olika plagg så jag har mycket vitt och svart för att det passar till det mesta. Lite tråkig är jag ;)

    Kram

    SvaraRadera