söndag 27 juli 2014

Jag älskar morgonen,


ute på balkongen, tyst, bara jag och katterna, en kaffekopp, fågelsång och fundera lite på livet :)

Idag var det jätteskön luft! Ett förlösande åskväder med regn (vi kom lindrigt undan från hagel och översvämningar), har sänkt temperaturen till en behagligare nivå. På lilla balkongen är det skugga och där är skönt att sitta varma dagar.En ledig söndag framför mig...... inget planerat, det känns skönt :) Det blir nog lite trädgårdspyssel idag.

Igår lämnade syster yster och jag över "stugan vid havet" till de sista hyresgästerna för säsongen, hoppas de får det underbart :)

Vi hoppas få damma av segelbåten nästa vecka, maken och jag. Det har varit lite knas med jobb för både maken och mig och andra saker som inträffat, så båten har inte använts så mycket men nu hoppas vi att det bara kan bli bättre :)

Önskar alla en skön dag

6 kommentarer:

 1. Jag älskar kvällarna (nästan natten också).
  Men visst är morgonen skön också men måste jag väljs så . . . .
  Ta det lugnt och bara njut, vi är påväg mot hösten . . .
  Tur man inte har några måsten i denna värmen, det blev några grader svalare efter åskregnet, 1 mm regn !!!?
  Ja bättre än inget, men säkert fick andra mer, aldrig blir det rättvist, men det kommer mera idag.
  Ja det behöver rensa luften, den är klibbig, kvalmig och tryckande, inget trevligt precis.
  Så vi gör så lite som möjligt idag, barnbarnen som är här orkar inget heller, hurra . . .
  Mågott/ Eva

  SvaraRadera
 2. Regn, vad är det? Här i Wales har det inte regnat på flera veckor! Det är verkligen inte ofta man kan skriva detta om de brittiska öarna! Njut av en ledig och skön dag!

  SvaraRadera
 3. Här kom en del regn ockå. Har hoppats på mer idag men ännu har inget kommit. Önskar er en god tur med den avdammade båten.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hm, här är det antingen värmebölja så man nästan får värmeslag eller så kommer det något regnfall som slår sönder alla växter i sin väg. Inget mellanting. Ha det så fint, hoppas ni får njuta av båten!

  /Jenny

  SvaraRadera
 5. Kvällar och mornar är underbara tycker jag. Mitt på dagen blir det lätt för varmt för min smak. Inget svalkande regn här ännu. Ja, om man inte räknar de 10 dropparna som kom igår morse.
  Hoppas ni får till en tur med båten och hoppas också att du får rätsida på de kroppsliga som du skrev om. Låter inte som något jag längtar efter precis.

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Visst är det sommar morgonen som är bäst. En stilla stund i solen och helst en dag utan måsten.
  Hade sett fram emot en sista morgonpromenad längs havet nu men vädret ville något annat. Åskskurar har gett mängder med blött och för första gången på länge har temperaturen inte orkat över 20 grader.
  Dags att plocka ihop istugan, ev återkommer jag med lilla dottern i slutet av nästa v.
  Men det jag ser mest i fram emot är besöket i GBG på väg hem. Ska snusa på det lilla underverket hemma hos stora dottern i Fiskebäck. Tänk att hon har blivit mamma.....vart tog tiden vägen?!
  Ha de gott och hoppas du får en skön helg i trädgården!

  SvaraRadera