tisdag 22 april 2014

Vilken fantastik påskhelg!Jisses  - vädret kunde väl inte bli bättre?! Tror det varit fint i hela vårt avlånga land (inget regn eller storm i alla fall).

Vi åkte till stugan tillsammans med Johanna, David och syster yster med familj och det gjordes insatser av alla - tack alla för hjälpen! Nytt i duschrummet, bryggan fixad, stranden städad vilket innebar en stor, fin påskbrasa.

Johanna och jag var på fotorunda och det blev massa bilder - så här är vår påskhelg i bilder:


Ljuvlig skir grönskaLjudet av en riktigt gammal tennkulemotor - tuff, tuff, tuff - över ett stilla hav....Kusinens barn badade..... så även systerdotterns tös - fast med kläderna på  :)Det är något magiskt med vatten, det går inte att låta bli att kasta sten, röra vid vattnet, gå i tills stövlarna svämmar över.....  :)Kusinens fru bjöd på godsaker vid påskbrasanDet fiskades oxå, David fick en fin havsöring som vi varmrökte - så gott!

Jag trädgårdererade oxå men det kommer i ett annat inlägg.


4 kommentarer:

 1. Vilken underbar påsk, det synes på fotona!
  Verkligen fina och stämningsfulla foton!
  Ha det gott i vårsolen!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt vackra foton. Visst har vi haft en helt underbar helg. Tänk att få känna på lite av sommaren redan nu.
  Ha det fint.
  /Malin

  SvaraRadera
 3. Helt fantastiskt vackra foton! Jag blev alldeles tagen!. Blev så glad när du kommenterade på min blogg eftersom jag av någon anledning "tappat" bort dig på min blogglista. Har hänt med andra bloggare jag följer också:( Har bara inte tänkt på att leta efter dig då din ikon inte dykt upp. Kul i alla fall att nu kunna följa och kommentera dina inlägg igen:) Kram/Monne

  SvaraRadera
 4. Makalöst fina bilder som får mig att känna solen, värmen och dofterna!
  Såg att vi har sommar här på västkusten!
  Tyvärr tillhör jag gruppen som trivs lite mindre bra pga pollen. Försöker gräva i trädgården, går lite dåligt då det yr så förfärligt i vinden.
  Ha det gott!

  SvaraRadera