fredag 21 februari 2014

Mera vårtecken i min trädgård


Ja nu jäklar händer det grejor! Det finns en massa vårtecken: ännu ljusare om dagarna, fågelsång på morgon och kväll, regnet känns som vårregn och inte "det stora grå", det ploppar upp växtlighet ur jorden, jag har påbörjat vårarbetet och köpt de första vårblommorna till krukorna!Åkte förbi favoritbutiken Fiori och köpte Primula och Schilla på lök och genast ser det bättre ut därute.

Tibast har jag både rosa och vit (till hö nederst i bild) och knopparna är så fina och hoppas på en fin blomning - i fjol tog kylan alla knoppar.

Tjockjackan har jag hängt in i klädkammare :)

I helgen blir det en tur till "stugan vid havet" och undra hur långt våren har kommit där.

Trevlig vårhelg på er alla ♥


9 kommentarer:

 1. Härligt härligt!
  Jag var ute en sväng igår och skyfflade ut mer singel i uteköket. Det känns vårigt!
  Har mailat dig. Hoppas jag använde rätt adress.

  Ha en fin helg i stugan!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag hade ställt undan vinterkängorna och tagit fram goretex-gympadojjorna, men jag fick ta fram kängorna igen, för nu är det till att pulsa i snön igen. Snöat precis hela dagen idag även om det inte kommit jättemycket sammantaget. Blä!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Vilket vackert collage. Jag har aldrig varit inne på Fiori, bara åkt förbi och sett deras fina skyltning utanför.
  Åh, så härligt att åka till stugan. Jag längtar till landet, men det blir inte än på några helger som vi åker.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Vårligt collage som man vill se mer av . . . .
  Vad mysigt att få åka till Fjällbacka nu, det måste väl kännas gott att få lämna storstan ett tag !?
  Hoppas det inte blåser i helgen där, vindarna på vårkanten kan bli vassa för havet kyler ju kraftigt ännu.
  Ha de gott/ Eva

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt, jag var också ute och fann massor av vårtecken idag. Underbart!

  SvaraRadera
 6. Nämen åh vilka vårtecken hos dej, förstår att du njuter och stortrivs, trots regn

  Ha en fin söndag. // Kram Lissen

  SvaraRadera
 7. Hej hej Lotta.. länge sen jag valsade runt här.. men så fint litet vårcollage du har, här har inte våren kommit lika långt men den som väntar på nåt gott osv.. Förstår du njuter av våren o att få lite vårfint vid entren.. här får jag nog vänta lite vi har precis tagit bort all julbelysning i trädgården. ;) minusgrader var det inatt men nu lyser solen.. gott! Ha en fin dag.. kram!

  SvaraRadera
 8. Så underbart det låter med vårblommor! Här har vi mer vårlikt än nånsin i februari, men jag vågar inte ritkigt tro att det är våren som är på gång redan. :)

  Må så gott!

  SvaraRadera
 9. Great delivery. Solid arguments. Keep up the good spirit.


  Feel free to visit my web blog ... music marketing jobs nyc

  SvaraRadera