fredag 9 augusti 2013

Väderförändring


Idag på morgonen märktes det förändring i vädret, det har regnat rejält i natt och luften var kyligare och klarare, och jag fick ta på mig sockar på fötterna innan jag gick morgonrundan. Pippisockarna stickade jag när vi var ute med båten.
Regnet behövs för det är jättetorrt! och jag kan inte ta tag i mitt "släntprojekt" när det är så här torrt, vill ju att de nya växterna skall få en bra start i blöt jord.

Jag köpte en kruka Kransveronika när vi var i Österlen och besökte "I vått och torrt", en charmig oas med trädgårdsdekorationer och växtförsäljning.
Kransveronikan har tagit flytten till bra och har blommat så fint men börjar bli lite avslagen, å andra sidan så kommer Phloxen fint istället (i bakgrunden på bilden).
Tja, då var det dags för sista vardags-semesterdagen, så fort det har gått! Det är väl dags att damma av cykeln, leta fram jobbnycklar och ladda för återkomst :)

Ha en bra dag ♥ 


6 kommentarer:

 1. Sockorna ser mycket mjuka och varma ut.Även här har det blivit svalare,men jag tycker det är skönt att den där värsta värmen är borta.Min kropp vill inte ha den.MVH Gunsan.

  SvaraRadera
 2. När jag såg din bild i inlägget tänkte jag genast, såna vill jag ha. Sen fick jag läst i texten att du själv stickat dom, helt otroligt duktigt. Dom är i alla fall super snygga.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilka häftiga sockar! Jo regn behövs verkligen, hoppas att det kan regna lite mer för annars blir det ingen svamp i år och jag ser fram emot att gå ut i skogen och fylla svampkorgen:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. SÅ fina pippisockar!
  En vecka kvar av semestern för min del. Njuta lite till!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Men åh, vad härliga pippisockar!!! Jo, nu blev det lite annat väder, regn och grådask har vi här, jag väntar på solen för jag vill få lite energi, hoppas den kommer idag men det ser mörkt ut än så länge.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 6. Ser ut att vara en fin trädgård du besökt, och vilka fina socker du stickat//Britt

  SvaraRadera