lördag 15 juni 2013

Trötta ögon


idag är jag lite trött, sov alldeles för länge så jag får återkomma till fredagens aktivitet men nu kan jag i alla fall avslöja att jag och mina kollegor var ute på överrasknings-roadtrip på Orust och Tjörn med vår chef som efter sommaren skall gå i pension.Nu skall jag väcka min kropp och sedan åka till Hyssna, hälsa på Johanna och David och besöka en trädgård som har "öppen trädgård".

Önskar alla en trevlig lördag ♥


4 kommentarer:

 1. jätte fin bild
  detsamma
  maggan

  SvaraRadera
 2. Vacker sommarmagisk bild:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Efter-fest- kommer- trötthet, men den 'smällen' får man ta.
  Trevligt med överraskningar, det behöver vi ha då och då.
  Men bilden ser ut som en tidig sommar-morgon när solen också börjar vakna.

  Ha de trevligt i Hyssna, där någonstans vid en sjö för länge sedan har jag varit.
  kram/ Eva

  SvaraRadera