torsdag 2 maj 2013

Vitsippskogen


Nä, inte än, det får nog gå ett par dagar till innan det blir ett vitsippshav i lilla skogen. Var där i söndags och tittade men det gick att räkna de som blommade - de som fanns är numera i lilla vasen i mitt kök ;)Så det är bara att vänta - det är allt ett ständigt väntande på naturen - innan jag får det där vita havet jag vill ha.


8 kommentarer:

 1. Man blir lycklig av vitsippshav :)

  SvaraRadera
 2. Hejsan Lotta !

  Vet precis vad Du menar.
  Har också ett vitsippsställe,

  Har gamla bilder från dess blomning.
  Måste bli lite varmt först innan den vita skira sippan
  slår ut i full blom.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 3. Vacker bild!!!
  Det är något att se fram mot!
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Vitsippor är välkomna! Nu dyker de upp överallt men jag har inte plockat in några ännu. Vilket påminner mig om att gå stigen jag brukar, knäppte jämt vitsippskort på barnen där när de var små. Måste gå dit och titta!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Vitsippspoesi i din vackra bild!/Anja

  SvaraRadera
 6. En bedårande bild, den stackaren ser så ensam och sökande ut,
  efter fler små vita vänner.
  Snart snart . . . .
  :=)) Eva

  SvaraRadera
 7. Underbar bild. Promenerade i slotts skogen igår med en väninna och vi har nog haft lite varmare för vi hade mattor/hav av blått och vitt såg tom gulsippor i knopp. Det är så andlöst vackert nu med grönskan haven av blommor och fågels sång

  SvaraRadera
 8. Vitsippshav. Det vore nåt det! Hittade faktiskt ett nytt ställe med vitsippor i dag. I min egen trädgård... Inte illa! Där de kom upp var tidigare gräsmatta så jag har troligen klippt ner dem tidigare år.

  Pilstaketen har jag köpt på Rusta eller ÖB, kommer inte ihåg. Det är egentligen en odlingslåda med pilkant som jag har "massakrerat". Funkar finfint :)  SvaraRadera