onsdag 3 april 2013

En oväntad gäst


Blev lite full i skratt idag när jag vattnade Murgrönsviolerna på fönsterbrädan, jag tyckte en kruka var väldigt fyllig och grön och vid närmare påtitt så har ett maskrosfrö grott och breder ut sig men jag har inte hjärta att ta bort den :)Ännu en underbar dag och det blir lite, lite varmare för varje dag och när jag gick på grusgången i trädgården så "gungade" det i marken - tror det är tjälen som är på väg att ge sig. Det anas mer gröna blad i rabatterna men inga vårblommor än hos mig - jag är lite avis på grannens vars snödroppar blommar, men jag har inte samma solsida hos mig.

Idag blev det biltvätt när jag kom hem - fy vad det är dammigt! Det är en tjock beläggning på husets fönster men det är ingen ide att tvätta dem än, det räcker att några bilar kör på gatan och så är arbetet ogjort - vårregn tack! Önskar att tjälen försvann helt så jag kunde tvättat av därute med högtryckstvätten, men är det fint till helgen så tar jag nog ut trädgårdsmöblerna :)

Träningen? Jo då, igår blev det en springrunda och 2 Tabata, idag endast 1 Tabata - kroppen får ju ha lite vila emellanåt - imorgon blir det vilodag med, skall ut på Afterwork med kollegor :)

Hoppas ni njuter av vårsolen :)6 kommentarer:

 1. En tabata även för mig på vilodagen. Ska göra minst två imorgon tillsammans med någon annan träning. Får se vad det blir.

  Lite kul med det där extra gröna hos murgröneviolen. Jag har köpt en ny murgröneviol i år för den andra var stendöd.

  Tjälen finns på sina ställen här men inte överallt. Där solen inte kommer till hela dagen är så lerigt att jag höll på att sätta mig på ändan idag så halt där var.

  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag njuter av vårsolen, den är goe.
  Nej ta ej bort maskrosen den växer där bara för dig.
  Såå vacker murgröneviolen är !!!

  Här på våran gård gungar hela gården, hi hi, ja tjälen vill upp och katten har roligt
  med att titta och peta på bubblet i marken.

  Ha de gott

  SvaraRadera
 3. Vacker bild. Härligt med vår!

  SvaraRadera
 4. jo, torrt och dammigt men maken tyckte det var för kallt för fönstertvätt...

  SvaraRadera
 5. Kul med maskrosen i violkrukan. Dessa 'underbara' maskrosor som när de blommar som mest i maj, början av juni är bland det finaste jag vet.
  Tjälen börjar släppa. De senaste dagarna har jag lyckats dra upp många växtstöd som stått i rabatten hela vintern.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Vilken begåvad maskros som förstår sig på rätt tajmning och plats! Den ropar säkert tyst för sig själv: -Bingo!
  Det låter som om du var igång ordentligt Lotta! Ha't med kollegorna ikväll!/Anja

  SvaraRadera