tisdag 26 februari 2013

Trädgårderi


Både jag och katterna hade premiär i trädgården idag - de skuttade runt och jag beskar det sista på äppelträdet. Klippet satte jag i vattenkannan i vinkastet - kanske kan det bli små blommor om ett par veckor.

Jag kom oxå på att jag inte beskurit vindruvorna som står på friland - klipp-klipp och pinnarna sattes i vatten för rotning. 

Kallt är det fortfarande, vi hade -7 i morse och -1 när jag kom hem vid 16-tiden. Lite sol trängde sig emellan husen, vi bor i ett villaområde där husen ligger tätt och på vintern är det knappt att solen tar sig över takåsarna, men den går högre och över taken för var dag.

Inte ett enda snödroppsblad har jag hittat, tjälen är kraftig och det är fortfarande skugga över rabatterna.

Det var det som hände idag - utöver jobb förstås - och nu blir det snart lite stickning :)

Ha en go kväll ♥


2 kommentarer:

 1. Snart, snart går det att trädgårdera på riktigt! När jag läser om din dag känner jag att jag kanske kan klippa någonting någonstans i morgon...
  Ha det bra!
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Så härligt att du hann utför lite sysslor där ute. Själv hann jag en liten sväng i Lugnet innan det var dags att påbörja maten. Härligt!

  Kram

  SvaraRadera