lördag 19 januari 2013

ledig lördag och en hemlös katt


Denna helgen var så efterlängtad! Långa vardagar tar kål  på mig :) Förstår inte vart tiden tar vägen, har knappt öppnat datorn om kvällarna, men som sagt, tur det blir helg så jag kan äga tiden igen. Jag hoppas också få lite bloggtid - saknar allt att läsa bloggar.Idag var det helt underbart väder!!! Strålande vintersol och lagom kallt, -10 var det när jag tog en promenix.I motionspåret var det massor av folk så det var lite skönt när jag avvek från vägen och gick in i skogen, lugn och ro - ja tack :)På eftermiddagen idag, fick vi besök av en så kärvänlig katt. Den satt länge utanför och ville så gärna komma in i värme.... stackarn. Den hade halsband och namnlapp så vi ringde nummret och hon som svarade, berättade att det är en hemlös katt hon tagit hand om. Så.... om det nu är någon som vill ha en underbar, kärvänlig katt, svart med vita sockar, vit nos och lite vitt på magen - hör bara av er till mig. Den tillfälliga ägaren har flera hemlösa katter som söker nya hem, men den här fina, svarta katten, den var allt något speciellt - nu har vi ju redan tre katter och det räcker med besked :)

Ha en skön kväll ♥7 kommentarer:

 1. Blir så in i norden arg när jag läser om katter som blivit övergivna, hur kan man göra så mot ett värnlöst djur??? Lika glad blir jag när jag hör om människor som tar sig an dessa stackars katter:)) Hoppas att någon vill och kan ta hand om den lilla svarta! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Sorgligt med katten tycker jag. den förstår ju inte varför den inte får komma in i värmen. Så klart kan man inte ha hur många som helst. Det som är sorgligt är ju att folk överger sina djur alltför ofta. Hoppas den kan få ett nytt varmt hem.

  Så vackra och ljusa bilder! Jag var också ute idag en liten stund med kameran. Härligt! Kanske en tur till i morgon. Har en del att hinna imorgon eftersom jag slappat en del idag. Det behövs det också. Det jag vill hinna i morgon är sådant som jag verkligen vill göra, inte behöver göra egentligen.
  Var tar tiden vägen? Här om morgonen tänkte jag när jag borstade tänderna att detta gjorde jag ju precis, morgontandborstningen, men det var då ett dygn sedan ju.

  Kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att kisen hittar ett hem!

  Härlig skogspromenad det ser ut att ha varit.

  Ha en fortsatt finfin helg,
  Rebecca

  SvaraRadera
 4. jag förstår bara inte varför man skaffar sej en katt och sen inte tar hand om kraken
  hoppas verkligen att någon tar hem kissen till sej
  vilken härlig dag vi har haft
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för att kissemissen hittar ett nytt välkomnande hem... stackars liten.
  Ha det gott Lotta, kram Marie

  SvaraRadera
 6. Tragiskt med övergivna djur. Håller i alla fall tummarna för att någon djurvän förbarmar sig över sötnosen.

  ALLA helger är efterlängtade tycker jag ;) Fast mest gillar jag de helger som inte är så planerade där jag kan göra precis så mycket eller så lite av precis vad jag vill.

  Underbara bilder - som vanligt här!

  Kram Tamara


  SvaraRadera
 7. Vilka fina vinterbilder!
  Håller med dig om det du skriver om januari, men i år har vi hittills haft den vackraste januari nånsin! Det är kallt, men solen skiner nästan varje dag och dagarna blir ljusare coh ljusare.

  SvaraRadera