tisdag 22 januari 2013

.... jag skulle ju bli bättre?


bättre på att blogga, det var ett av mina mål för nya året, jag vill så gärna men samtidigt vill jag väldigt mycket på en å samma gång - känns det igen? :)  Kvällen är kort och jag vill träna, umgås, lite facebook, lite instagram, lite blogg, lite stickning....... ja, ni förstår att det inte går ihop :)  Det får bli lite av varje inser jag. På vardagarna längtar jag efter promenix/springtur i skogen, i dagsljus, men nu dröjer det inte länge till innan eftermiddagarna blir ljusare.

I söndags så gick jag förbi en grillplats och röken från grillen slingrade sig in mellan träden.... lite spoky eller hur?Lite smått & gott: vädret är kallt, lite snöflingor faller ned på dagen (ser jag när jag går utomhus en kort tur till matsalen på jobbet). Idag var det ingen vacker sol men det skall bli kallt inatt (-10) så det blir nog en fin dag i morgon. Ikväll är jag ensam hemma - undantag tre katter -, Sofia är ute på roligheter och maken reser i jobbet. Sitter och tittar på Johannas söta kattungar som flyttade hem till dem i helgen, en vit siameskille, Nino, med klarblå ögon och en söt brunfärgad abissiniertjej, Cherí - håll med om att de är bedårande!


Får se om vi kan hälsa på till helgen, om inte "stugan vid havet" pockar på uppmärksamhet.

Vad gör ni andra i kylan? Pysslar och donar inomhus? Vintersporter?

Ha en bra dag ♥


17 kommentarer:

 1. Spoky med röken men otroligt vackert!
  Just idag vältrar jag mej i "orkarintemermörker", men de flesta andra dagarna pysslar och fixar jag hemma, omsätter en del av alla idéer jag har.

  De där sötnosarna får mej nästan att fundera på om en (eller två) skulle få komma hem till mej.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Nja! eller Mjau ;) Jag gör inte mycket vardagkvällar. För mörkt, kallt, snöigt och för mysigt att hänga i soffan och göra inget. Förutom att kolla TV, facebooka lite, läsa bloggar så klart. Och DRÖMMA om våren :)

  //veronica

  SvaraRadera
 3. Ja du, ruska om skulle vara skönt ibland. Tyvärr tror jag inte det skulle hjälpa så länge. Det är skönt att ha någon man kan prata med, så har jag också det. Tur!

  Kvällarna? Går fort kan man väl säga. Jag vill träna, laga mat utan stress, umgås med familjen (prata och lyssna), blogga (både läsa och skriva), slappa, läsa böcker, virka, sy, baka bröd...Allt detta hinns aldrig med, inte ens en bråkdel. Träna måste jag för att inte ha så ont i rygg och nacke så det gör jag ett par gånger i veckan. Läsa bok brukar jag göra när jag lagt mig. Blir oftast bara ett par sidor innan ögonen går i kors. Familjen prioriteras men ibland prioriterar de inte mig. Inget illa menat men E och O tränar mycket, O spelar gärna spel på tv o dator, E ser gärna film på sin dator, ofta pluggar de, ibland tar flickvän/pojkvän uppmärksamheten...Det blir maken och jag kvar i soffan. Min energi räcker inte till så mycket på kvällarna för jag är ju ingen kvällsmänniska. Även jag längtar till att kunna springa utomhus efter jobbet. Jag ser mig själv på lätta steg över kullar och stigar. Inget flåsande, inget pust och stön alls. Bara hus lätt och skönt som helst. Drömma kan man ju!

  Kramar till dig!

  SvaraRadera
 4. Förresten, den där skogsbilden är ju bara hur underbar som helst. En vinnarbild!

  SvaraRadera
 5. Jag känner igen mig. Det är så mycket man vill göra så tiden räcker inte till. Djuren behöver sitt, vissa katter kräver mer nu när dom inte kan vara ute så mycket. Läsa, måla och blogga är nog det som tar mest tid. Jo och varje dag måste vildsvinsåtlarna ses till. Just ikväll blir det inte så mycket gjort för huvudvärken "knackar på".
  Underbart söta kattungar.
  Trevlig kväll!!!

  SvaraRadera
 6. jo, i-landsproblem, jag boxades med dottern i kväll :)

  SvaraRadera
 7. hahaha Känner så väl igen det. OCh så vill jag ju hinna läsa andras bloggar och skriva en rad.. I-landsproblem av rang! ;)

  Jag läser. Bloggar. Springer lite. Pussar och bråkar med barnen. Kollar cybersace.. Sådana saker.

  Ha det fint! Kram!

  SvaraRadera
 8. Tror att de flesta har samma typ av "problem":) Här har vi blivit riktiga sportfreaks och tränar på gymmet varje dag nästan, det blir som ett gift;) Det minskar nog lite när våren kommer och trädgården lockar mer än träningslokalerna:) Bedårande små kissekatter! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 9. Här uppe har dagen blivit två timmar längre och det ger en hopp om att det kommer en vår i år också. Jag sår , städar, röjer och umgås med vänner just nu.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 10. Vacker vinterbild!!
  Och scharmiga katter!
  Mariana

  SvaraRadera
 11. Allt bra idag? :D Bloglovin' byte?

  MVH AmandaB

  SvaraRadera
 12. Efter arbetsdag är man "urlakad" när man kommer hem. Men tar lång promenader i skogen nu när vädret är vackert. Det är gott att få hålla sig borta från hemmet just nu, stor renovering av sängkammaren. Det blir fler o fler nya ideér hur vi ska ha det. Det är 32 år sedan vi gjorde något där sist, huset byggt 1890 och man hittar "saker" som man får ideér från.
  Så jag behöver ej leta efter jobb,Rolf "grejar från morgon till kväll, jag får min beskärda del senare av renoveringen.
  Må väl/ Eva

  SvaraRadera
 13. Hejsan, vilken bild. och vilka söta kattungar.
  Vikagårdens Lustgårdar fryser, eldar för fullt, och så håller jag ögonen öppna. Vargen var bara trehundra meter från oss. Coxi och katterna får bara gå ut med sällskap.
  Ikväll är det föreläsning. Ann Larås skall prata "engelska trädgårdar " om du har till 19.00 Vallda församlingshem
  Kram Kia

  SvaraRadera
 14. hejsan du fotostämningarnas Mästare! Den första bilden är ba' sååå "spoky" att du borde åter få ett pris av något slag!
  Kattisarna är bedårande och Maija och Wille hälsar;))!

  /Anja

  SvaraRadera
 15. Åh vilken vacker bild där på skogsgläntan, med ljuset som silar sig mellan träden.

  Jag vill också så mycket, försöker promenera mer ocMan vill så mycket.

  Är också samtidgt glad för vad bloggandet ger, genom att vi cybervänner, peppar och ger sådan positiv kraft.

  Kram till dej Lotta

  // Lissen

  SvaraRadera
 16. Tiden räcker inte till för allt som vi vill göra :-)

  Ha en fin dag

  SvaraRadera