onsdag 12 december 2012

...jag undrar jag...
tror inte, att just sådant här fotande är min grej, får liksom inte till det utan hjälp av photoshop,

svårt med skärpa och fokus,
sedan skall andra blanda sig i,
å andra sidan så var kakan, "Brownie med tranbär" himmelskt god, försvinnande god, eller hur Sofia ?!
Nä, jag får nog hålla mig till stickning. Om jag börjar bli rastlös av att vara hemma? Japp, massor! Fortfarande halsont men ingen huvudvärk och det är ju alltid något, det går åt rätt håll.

Nyss kom plogbilen och lassade upp en lagom tjock snöremsa utanför vårt garage men idag får maken ta snöskyffeln när han kommer hem. Det är grått och mulet ute, råkallt som det brukar vara i Göteborg och vi hade -10 i morse.

Tänk att det är Lucia i morgon! Vart tar tiden vägen? å andra sidan vänder det snart, 21 december är det vintersolstånd och då går vi mot ljusare tider :) tror jag har lite trädgårdslängtan i mig.......

5 kommentarer:

 1. Det är inte lätt det här med fotografering, ibland blir det bara pannkaka av allt:) Hoppas att du snart är helt frisk igen;) Kram/Monne

  SvaraRadera
 2. Inte tycker jag att det inte skulle vara din grej att fota - jag känner inte till någon som gör det bättre än du. Att du väljer publicera en suddig bild har ju sin charmmm
  Sofia då! Lämna lite åt matte med...;)!
  Det är DÄRFÖR jag älskar julen: Hoppets tid! Ljusets återkomst!Och så lite festligt hemma ungefär enda gången på året hemma hos mig...;)!/Anja

  SvaraRadera
 3. Det där att andra ska blanda sig i är ju lite jobbigt:) Du får säkert till sådana bilder också, en annan dag.
  Hoppas att du snart mår helt bra igen.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Mysigt att ha en "fotokompis"!Jag tror inte matfotografering är min grej.Har inte tålamodet.
  Typisk GBG vinterdag hör jag! Jag har vunnit rätt mkt vädermässigt att flytta hit upp. Men när det blåser nordan från sjön är det inget vidare. Ikväll kom dimman från sjön så imorgon lär det vara frostogt vackert. Men då jobbar jag hela dagen.
  De isiga nyponen var fotograferade precis nere vid sjökanten. Det är vågorna som sköljt över och bnildat konsverken. Vaar makalöst vackert men då sjön inte var frusen var det lite vanskligt att gå där nere.
  Krya på dig kram!

  SvaraRadera
 5. Kanonfina bilder, tycker jag! :)

  SvaraRadera