fredag 7 december 2012

Bitande kallt.....Några fler bilder från i söndags, såg en liten fjäder i en buske, längst in och högt upp förstås och det var ju inte lätt att nå den, balanserade på en sten samtidigt som jag skulle hålla kameran stadigt, och tänkte på balansövningarna jag gör på träningen och att de kom väl till pass just då :)

Blått skymningsljus
och solnedgång bakom träden

Jo, det blev allt riktigt kallt i natt, termometern visade -15 vid köksfönstret i morse men jag tror det var kallare än så en bit från huset. Såg på Instagram att J&D hade -20 ute i skogen! Hua mig! Ovanligt med sådan här kyla innan jul, oftast kommer den kring nyår och kylan ser ut att hålla i sig ett tag men med några grader varmare. Jag tycker verkligen om det här vädret även om det är kallt, solen är framme och det är vitt och fint med snön, så mycket ljusare och jag ser fram emot ledig helg för då skall jag vara ute så mycket jag kan och lagra massor av soljus!

Jag var ute en stund med katterna efter jobbet och de stackarna, de skyndade sig att göra sina behov, frös väl om fötterna och sprang fort in igen. Ikväll blir det vila, känner att jag har något i kroppen som inte riktigt bryter ut, hoppas jag kan sova bort det i natt. Nu blir brasa, glögg och stickning - det är vad jag behöver när jag skall koppla av :)

Önskar alla en trevlig fredagskväll


3 kommentarer:

 1. Din vackra bild illustrerar bra årstiden och katterna - ja, de kurar inne lite sura och toaletterar snabbt som ögat ute.
  Inte är det väl så himla kul att känna att något inte är okej i kroppen. Men, jag håller tummarna att den har blåst bort under natten. John Blund kan ju faktiskt anstränga sig lite - han med - så här dags på året och inte bara tomten;)!/Anja

  SvaraRadera
 2. Frustrerande att ha något i kroppen sådär. Ska det så kan det lika gärna komma helt så man blir av med det igen. Hoppas nu att det bara lägger sig och att du får en bra helg.
  Jag valde att uträtta en del julklappsinköp idag så i morgon ska jag ut med kameran minsann. Vitt och fint är det. -15 grader har vi haft två nätter.

  Helt underbara bilder!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbara foton! Gillar också det här vädret det blir så rent och friskt på något vis:) Hoppas verkligen inte att du drabbats av "min" förkylning men om så vore får du trösta dig med att det går rätt så snabbt "över" I alla fall känner jag mig mycket mycket bättre nu:) Krya på dig vännen/Monne

  SvaraRadera