lördag 3 november 2012

Moodboard novemberNovember... japp, det är just nu så mycket november det kan bli! Mörkt och ruggit ute, de flesta vackra höstlöven har samlat sig i brunaktiga, blöta högar. Jag drar mig inomhus, greja, donar och förnyar - mycket av färgval, materiel och inspiration hämtar jag från naturen.

Karin a fotografi har också lite förändring på sin blogg,  temat "månadens moodboard" ändrar inriktningen lite och inspirerar mig till att sätta ihop mina bilder till ett collage "inne & ute"

Jag har printat ut bilder från nätet och gjort små tavlor (hoppas jag inte är olaglig,
lite nytt har inhandlats i helgen, kuddar, ljuslykta och gardiner (är inte med på bild).

Färg och penslar används flitigt här hemma, just nu målar jag om en byrå jag fyndat på loppis, från vitt till svart. Dottern målar om rummen på vindsvåningen och våra färgval likar varandra: svart, vitt och inslag av naturliga, murriga färger.

Det är roligt att förändra med enkla och billiga lösningar och hemmet får en personlig prägel. Så egentligen gör det inget att det är ruskväder därute..... vi har det desto mysigare inomhus.

Så det här kommer jag att pyssla med i november när jag har lediga stunder, och sedan är det ju dags för december, och då vet vi ju alla vad vi pysslar med då......   ♥ .... eller hur?!   :)

10 kommentarer:

 1. Ja, nu är det läge att greja inomhus. Jag håller på att göra några julkort, rensar ur lite och har kört iväg en massa till Erikshjälpen. Snart dax för adventsstök :)

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Pyssel inne är det bästa med hela november:) Själv är jag på jag efter en skänk eller liknande som jag ska måla och ha porslin i:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder Lotta//Britt

  SvaraRadera
 4. Det är rätt tid för pyssel och förnyelse i hemmet, på sommar-halvåret ät det
  ute-livet som gäller.
  Vi ska lägga ny golv-matta i grovhall och tvättstuga, mycke förberedelser tar tid.
  Men det ska bli "julefint" i varjefall.
  Vackra november bilder.
  Må fint/ Eva

  SvaraRadera
 5. Så mysigt det låter Lotta - att fixa hemma är perfekt nu. Jag gör detsamma! :) Ha en skön söndag...

  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Låter som att du har det mysigt och bilderna är fina antingen de är dina egna eller ej. Jag tycker också de tär mysigt inne nu men har inte riktigt kommit mig för något direkt projekt. Det blir mest lite strösysslor för dagen.

  Det går fort till adventstid nu och det gäller kanske att kolla vad jag vill göra för något nytt i år?

  Kram

  SvaraRadera
 7. Detta väder lockar verkligen inte till några större utomhus projekt. trodde en kort stund på sol i morse men fick nöja mig med att det var lugnt.Helt OK promenadväder.
  Mysigt med pyssel och fina bilder!

  SvaraRadera
 8. Så fina tavlor du gjort och vad kul att fixa till det hemma, jag väntar på ett nytt fönster så att vi kan fixa till vårt kontor...
  Ha det så gott.
  Lotta

  SvaraRadera
 9. Härligt inlägg :)

  SvaraRadera