lördag 20 oktober 2012

konstigt väderdet var ett himla knepigt väder idag, varmt, klibbigt och regn och det var nog därför jag hade huvudvärk och  varit ur gängorna.

Det var först på sena eftermiddagen som vi kunde ta en promenix och få lite luft. Jag hade tänkt träna lite med kameran i helgen men som sagt, regn och nästan inget ljus gjorde att det inte gick bra det heller.....
bara mörkt och suddigt, precis som i min huvud
Nä, det är bara att dra filten över mig, ta fram stickningen och se på film.....


8 kommentarer:

 1. Sådana dagar är inte kul. Hoppas du mår bra i morgon och att vädret är på din sida då.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Inget vidare med grå-väder, blir sååå innerligt trött på alla dessa dystra dagar och nu har vi knappast ngn bättre ljus att vänta förrän vi vänder bladet och ett nytt år.
  Hoppas på lite sol i morgon - trots allt!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 3. Bästa sättet att tillbringa en grå och trist dag.MVH

  SvaraRadera
 4. Filt och film låter som en fullgod tröst...
  ha det bra :)

  SvaraRadera
 5. Här blev det Bonde söker fru och stickningen på eftermiddagen. Annars har vi varit ute och promenerat och grillat, och så städat en skrubb. Inte vilken skrubb som helst, det var det feng shuividrigaste ställe i mannaminne.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 6. Fin tolkning av gråväder och huvudvärk
  ha det bra
  maggan

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Hoppas det inte är den eländiga influensan som kommit på besök hos dig också, för jag varit riktigt dålig i en veckas tid. Jag som varit så glad att det äntligen kom lite regn i en veckas tid för det behövdes i rabatterna hos mig, för det var så jädrans torrt i jorden. Så nu har de lite blöta och kan rota sig ordentligt för jag har planterat ganska mycket nytt, för ska man göra ett levande staket mot rådjursintrång så behövs det rikligt med växter och störar. Ha det gott och hoppas ni får lika sköna höstdagar som vi har på våra sida. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera