tisdag 31 juli 2012

Kraftiga vindardet är ju som det är med vädret, i går var en fantastisk dag, idag en mindre fantastisk...... det blåser som sjutton och regnskurar då och då, så jag höll mig inomhus största delen av dagen, på inglasade altanen och målade om fönsterkarmar och väggar, passar rätt bra att ha lite projekt både inne och ute och med en ljudbok i öronen så gick målandet riktigt bra :)jag har också börjat frysa in Basilikan, tog hela blad och la i en burk, skall titta på den i morgon och se hur det blev, men som det doftar av nyplockad Basilika! Doftar gott i hela huset! och fick igår en kommentar och tips på sallad med Basilika i - det skall jag prova i morgon.

Pizzan blev jättegod förresten; salami, fetaost, tomater och massor av Basilika! ♥

Åh vad det är skönt att vara ledig, göra det som faller mig in, just då........ eller hur?!

Psst.. Helena - tack för hjälpen med vattningen, glömde att jag skulle skickat med dig Basilika!!!
2 kommentarer:

  1. Vädret är milt sagt omväxlande, tur att det finns andra projekt att pyssla med;) Basilikadoftande hus låter underbart:) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  2. Här doftade det Basilika med i går.Frös in en burk till så nu har jag två till vintern.Ska ta persilja sedan innan rådjuren sätter i sig allt.MVH

    SvaraRadera