torsdag 21 juni 2012

Sommarkänsla....



Åh vad det var skönt att vakna idag, långledig och strålande som därute! Öppnade dörrar och fönster och släppte in sommaren! Katterna var lika lyriska som mig och skuttar runt på gräsmattan och jagar flugor (egentligen bara Tiger och Freja för gamla Findus, han skuttar inte längre :)

I helgen när vi var ute med båten, hittade vi de första smultronen......... gissa hur gott det var!

Redigerad bild med Kim Klassens textur och kloka ord


Nu skall jag packa ihop lite grejor och så far vi till stugan i eftermiddag, hoppas på hyfsat väder = inget hällregn, så är jag nöjd. Massor av tomatplantor får följa med och skall planteras i växthuset vid stugan. Farfar och Britt passar hus, katter och lite vattning, så ingen blir ensam.

Så bloggas vi inte under helgen, önskar jag alla en skön midsommar ♥♥♥

14 kommentarer:

 1. Redan smultron, det var inte dåligt! Hoppas du hittar flera som du kan njuta av i midsommar!

  Trevlig midsommar!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Mums..sommarkänsla med första smultronet!
  Trevlig midsommar /bea

  SvaraRadera
 3. Ha en underbar, härlig, solig och skön midsommarhelg i stugan:) Kram/Monne

  SvaraRadera
 4. Mmm, smultron!
  Kloka ord, de ska jag ta med mig.

  Här skiner solen idag och jag är ledig, än är det lite kallt, men snart ska jag få med mig barnen på en cykeltur (de är fortfarande i pyjamas):) och sedan blir det lite trädgård. Ska faktiskt dela på en rugge betonika. Den har stått på undantag här under flera år och först förra sommaren insåg jag att den faktiskt inte är så tokig. Tacksam växt som fyller ut bra.

  Trevlig midsommar Lotta!

  SvaraRadera
 5. Smultron.Å så gott.Det är sommarkänsla det.Ha en fin Midsommar du med.Kram.

  SvaraRadera
 6. Smultron=sommar!
  Ha en trevlig och skön midsommar
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Gummistövlar behövs inte förrän i morgon... Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 8. Jag väntar på att smultronen i slänten ska mogna, det är ett tag kvar dit!

  Önskar dej en trevlig regnfri midsommar!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Glad midsommar, önskar jag dej också.

  // Lissen

  SvaraRadera
 10. Glad midsommar. :)

  Kan du mejla mig när du ser detta?

  kladermys(snabel-a)yahoo.com

  SvaraRadera
 11. Önskar dig en skön midsommar i stugan!

  SvaraRadera
 12. Då önskar jag er en fin och regnfri helg i stugan.

  Glad midsommar!

  SvaraRadera
 13. Önskar dig en fin midsommar! Och vi håller tummarna för att vi klarar oss utan hällregn :)
  Kram Marie

  SvaraRadera
 14. Vädret ser ut att bli väldigt bra här imorgon, har varit några dagar nu. Hoppas ni får fint!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera