tisdag 26 juni 2012

Måndagnä, nu får jag skärpa till mig och vara lite mer aktiv här på bloggen, det är ju min dagbok och skriver jag inte, så vet jag ju inte vad jag gjort! :)  Minnet ni vet.....Idag, måndag, var jag hemma hos Johanna och David, David hade födelsedag och jag åt tårta, prinsesstårta som är så gott, jag skämdes inte och tog tre bitar!Fota var ju ingen ide för det hällregnade, tror inte att någon har missat all nederbörd vi fått här i stan under ett par dagar! Hua mig! När jag kom hem, kröp jag upp i soffan tillsammans med tre katter, tur jag har dem som sällskap denna veckan, maken är i Östersund och flugfiskar och jag hoppas det inte regnar på dem. Visste ni att man inte säger "god fiskelycka" för det betyder otur? Man önskar dem "skitfiske" :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar