söndag 3 juni 2012

Årets första segling


Roligt att läsa era kommentarer - tack för dem - och gott att läsa att fler har "flera järn i elden", men det hör nog till årstiden, men ibland tror man att alla andra ligger i hängmattan och slappar... och att det bara är jag själv som är lite "knäpp"  :)

I torsdags kom maken hem och var ledig på fredagen (åker på resa igen efter helgen) och med hjälp av Johanna och David (jag fick ju jobba), så sjösattes båten, mast och segel kom på plats (tack för hjälpen) och tanken var först att de skulle seglat båten till hemmahamn på fredagne, men det blev snabbt kväll och kallt så de fick vänta med seglingen.

Så på lördag, tidig morgon, seglade jag och maken båten till hemmahamn, klarblå himmel, lagom med vind men attans kallt!!!!Tur det var en kort seglats, 1,5 timme men det var så härligt att vara på havet igen och nu längtar vi tills det blir varmare så vi kan ta en helgsegling.Jag kände på vattnet och det var inte varmt! Förstår inte att en del redan har badat...... nä, det får allt bli minst 18° innan jag doppar fötterna!1 kommentar:

  1. Måste vara underbart att ha segelbåt och få komma ut på havet. Vilken frihetskänsla. Finns det dem som redan badat ?! Jisses. Ser så vackert ut med solen mot allt det skarpt blå. I går regnade det här. Trist. Det blev en innekurardag istållet för planerad trädgårdsdag. I dag är det uppehåll, so far, men solen lyser med sin frånvaro. Så, med lite extra kläder funkar det nog att greja lite ute :-))

    Ha det gott!
    Kram
    Charlotte

    SvaraRadera