onsdag 15 februari 2012

Trädgården längtar efter mig,och jag efter trädgården! Just idag, efter en mycket jobbig dag på jobbet, hade det varit så himla skönt, att kunna gå ut i trädgården - peta lite, rensa lite, gräva lite, vattna lite, lukta lite på blommorna och höra surret av insekter.........Ni vet - just det där sköna....... avkopplande....... men snart så! 

♥♥♥


16 kommentarer:

 1. Tänk vilken skillnad det är nu och under den ljusa tiden. Nu kolapsar jag i soffan, trött. Men då våren kommer orkar jag vara ute i timmar!
  Längtar!!!!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  En till här som bara väntar på de små stunderna, men det ser ut att dröja.
  En tröst i allt det gråa, några sådder spirar och det blir ljusare för var dag :)
  Varm kram /bea

  SvaraRadera
 3. Instämmer. Jag längtar, och längtar, och längtar....
  Tänk att våren känns lika oändligt långt borta varje år vid den här tiden.

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 4. ja, längtan är stor!Och igår o i natt kom mera snö här, så i morse hade vi nog 2 dm!
  Jag kan inte ens tycka det är vackert ens, bara onödigt! Vill som du kunna påta i jorden, få lugn o ro i själen med skitiga händer...men snart, så fort snön tinat bort, ska jag ut o kolla om det inte går att påta lite...
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Ja, suck, vad skönt det hade varit! Så välbehövligt! Ok, jag ger detta hemska väder 1 vecka till, sedan är det vårens tur!
  Ha det bra.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Ja du, sa senast idag till älsklingen att nu längtar jag till tiden när altandörren står på vid gavel hela dagen och att man kan gå en runda i trädgården innan middagen:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Ja, vad jag längtar jag med!

  SvaraRadera
 8. Mmm... de börjar dra i min trädgårdstarm oxå. Ikväll hade det gjort sig med en runda i trädgården när barnen somnat.. Men som du skriver, snart!

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Suck jag vet precis hur du menar.. längtar så och idag tog jag ledigt efter lunch.. (inge lov denna vecka men nästa så..) solen lyste så och inga elever efter lunch så jag passade på som du såg förut..och det blev en tur till både loppis o antikställen. Lite av varje följde med hem, porslin o glas i vanlig ordning... *hmm*.. undra när det blir fullt här hemma?? Det var ju en rolig idé Lotta du skrev hos mig.. ska tänka på det o kolla lite som du skriver. Hör av mig om jag inte fattar.. *ler*.. kul att du ändrade dig när du fick se bilden jag förälskat mig i.. Hade allt tänkt o göra en liten bildserie.. ska ta kort imorgon på de strippade stolarna.. gjorde det med mobilen förut i mörkret och det är ju inte det mest ultmata precis.. Kram och hoppas morgondagen blir bättre på jobbet.. Monica

  SvaraRadera
 10. Som det har snöat de sista dagarna känns våren långt borta.
  Fast jag påminner mej om hur det var förra året: Ännu mer snö, kallare för att det redan 21 april vara 28 grader. Drygt 1 1/2 månad till april! Det går fort!

  Kramar

  SvaraRadera
 11. Exakt! Just att bara kunna meditationsdona i trädgården saknar jag med. Just det där att bara pilla lite här och vattna lite där. Titta på den! och oj, här får jag binda upp, slå sig ner med en kaffekopp. Jisses vad jag längtar efter mitt riktiga liv - mitt uomhusliv i trädgården...

  Kram

  SvaraRadera
 12. JAAAA...nu är längtan jättestor efter att få gå barfota i gräset igen.
  Ha en alldeles underbar torsdag!!

  SvaraRadera
 13. Ja, det är inte alls samma sak att gå ut och skotta snö...
  Ha det fint! /Caroline

  SvaraRadera
 14. Ja, trädgården är underbar att koppla bort i...för en kort eller lång stund. Nu är det ju som vitast i vårt land och våren känns ännu längre bort tycker jag.//Helen

  SvaraRadera