fredag 17 februari 2012

Loppisfyndkolla-kolla vad jag fyndade sist jag var på loppis! Allra sötaste odlingsklocka av glas!Egentligen är det ingen odlingsklocka, utan troligen en ljuskopp i glas från någon slags ljuskrona, men allt var borta förutom 2 st ljuskoppar, som min fantasi genast förvandlade till små odlingsklockor!

Tror inte jag någonsin kommer gå tomhänt från en loppis  :)
Basilika grodde efter bara 2 dagar och tror den gillar växthusklimatet.


♥♥♥


9 kommentarer:

 1. Söööt klocka:) Basilika är nog min favoritkrydda, använder dagligen på sommaren. Har lyckats att övervintra en stickling från den mörkbladiga som jag hade förra året, en fantastiskt god basilika:) nu väntar jag på att den ska växa till sig där ute i stallet så att jag kan börja äta av den:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Åh, vilket fynd! Riktigt söt klocka. Visst är det härligt med egenodlad basilika? Längtar också tills min börjar bli lite större. Just nu ser den väldigt mycket ut som din. :-)
  Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 3. Söt! Jag har faktiskt haft en snarlik! Den hängde liksom i en grej liknande trådslöjd. Hade den i badrummet hängande från en krok i taket, med doftljus i. Flera år hängde den där. Sen en dag när jag satt på toa så satt jag av någon anledning och tittade på den där som var ett par meter ifrån mig. Och helt plötsligt ramlar den ner! Gick i tusen bitar. Snöret den hängde i måste ha gått av men det var så himla mysko att det hände precis just då när jag tittade på den. Och den händelsen har jag faktiskt glömt bort ända tills nu när du visade ditt loppisfynd :)

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 4. så fin klocka!!Att gå hem tomhänt från en loppis händer väl sällan:)
  Ha en alldeles underbar helg!

  SvaraRadera
 5. Vilken sötnos du hittat! Jag har inte köpt något på en loppis ännu... men det kommer jag har inte besökt så många ännu...
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Så himla söta de små klockorna var o perfekta för små sådder =).. Idag lyser solen o jag kanske kan så några frön idag eller i helgen. Det är ovanligt trögt denna såsäsong.. har inte ens tittat i katalogerna som dröst ner i brevlådan.. får allt skärpa till mig lite nu *ler*. Annars väntar som jag förut sagt en härlig vecka med ledighet.. och kanske några loppisvändor till. Ska nog visa mina senaste fynd endera dagen.. det är MYCKET svårt att komma tomhänt, har väl bara lyckats med det en eller två gånger sist var när du frågade vad jag hittat på min tur. Ett par timmar kvar o jobba sen är det helg o ledighet.. guuud va skönt det ska bli.. kramen på dig..Monica

  SvaraRadera
 7. Jättefina små klockor.Förstår att du inte kunde låta bli att köpa dom.
  Fint fynd du gjorde där.Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, vad söt den var! Jag springer alldeles för lite på loppisar...

  Kram och trevlig helg

  SvaraRadera