onsdag 8 februari 2012

En bra onsdagEftersom veckorna bara rullar på, och jag upplever att det är måndag och fredag,lördag, söndag som är de dagar man är medveten om, tänkte jag att onsdag är en bra dag som bara inte skall få flyta förbi.

Så idag 8 februari har jag noterat att det var en bra dag på jobbet, alldeles lagom mycket att göra.

Att det är Johannas födelsedag, Grattis till 23 års dagen ♥ och att jag allt lyckades överraska henne med dukad födelsedagsbricka med blommor, månadskopp redo för kaffet och ett litet hemligt paket som hon inte hade en aning om vad det var i! Gissa om hon var nyfiken när hon kom hem (vi var på jobbet) och hon skakade och klämde på paketet, och öppnade och hittade ett storpack chokladbollar! :)  Hennes favorit godis-kakor och hon och David kunde ta födelsedagskaffe med kaka till.

Att det var så lugnt på jobbet, så jag kunde flexa ut tidigare och åka på loppis och har nu två vaser till - som om jag inte hade några innan..... men de var i keramik och gick inte att motstå. Lite mindre bra, var att jag ångrade att jag inte köpte lampskärmen i korg som jag höll i och la tillbaks..... ångrar att jag inte tog med mig den hem, målade svart och hängde upp den i köket - MEN - kanske är den kvar på lördag.

Att det var dagsljus när vi kom hem från loppisen så jag kunde måla första lagret med antikvit på skåpet!
Att jag hittade en webcamera över beachen i Akumal, Mexico och veta att där är jag om 5 veckor....

32° på dagen och 22° på natten.... inte illa! :)

Att i morgon är det slutbesiktning på ombyggnationen på jobbet och att vi snart kan flytta in i våra nya kontor! Efter ett år med mobilt arbete med nödlösningskontor i skrubb och låneskrivbord, skall det bli så skönt att få ett eget skrivbord och slippa springa runt och leta ledig dator!

Att det är torsdag i morgon och snart ledig helg  :)


Har ni haft en bra onsdag?10 kommentarer:

 1. Jag har så gott som alltid underbart bra onsdag! Min lediga dag, mitt andningshål. Införde det när jag var som sjukast pga min arytmi för ett antal år sedan. Fungerar så bra att få vila och göra något skönt eller ingenting.
  Idag har det blivit socialt. Fika med mor och far och lunch med en väninna som är i början av sin behandling mot en tuörsjukdom.Kontakten med våra nära och kära är ju det viktigaste som finns. Städa kan jag göra en annan dag.
  Vilket fint skåp!!!!

  SvaraRadera
 2. Låter som om du haft en helt lagom bra dag, lite jobb och lite kuligheter:)) Skåpet kommer att bli fantastiskt vackert!!! Så underbart att få fylla det med allsköns vackra saker:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Härligt att stanna upp sådär och tänka till över vad som varit bra med dagen. Försöker också göra det då och då men borde göra det oftare.
  Grattis till Johanna på födelsedagen!

  Du hann verkligen en hel del på en vanlig onsdag. Imponerande!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst har jag haft det - det är ju min lediga dag! Har lagt en ledig dag mitt i veckan, perfekt för mig. Man hinner allt som man inte gör på helgerna, städa och tvätta kanske, göra ärenden, baka lite eller ibland bara vara - nice!
  Vilket fint fynd du har gjort, skåpet blir jättefint som vitt!

  SvaraRadera
 5. Skåpet blir ju jätte fint! Jag har snart sportlov så då kanske det blir dags för mig att ta tag i mina:)) Låter ju helt underbart med Mexico. Ha det finfint! Kram

  SvaraRadera
 6. Ja, tack, dagen har varit bra. Kanske inte så händelserik som din, men ändå!

  Vilken enorm skillnad det blir med den vita färgen på skåpet, så fint!

  Ha en bra torsdag, Lotta!

  Kramar

  SvaraRadera
 7. ja dagen har varit underbar!!Kylan har äntligen börjat släppa lite och jag har kunnat rasta bilen:)Kanske mest mig själv:)
  Så snyggt skåpet blir!!
  Ha en alldeles underbar onsdag!!

  SvaraRadera
 8. Tack, jag hade en bra onsdag jag med. Härligt när man kan leta upp guldkorn så där mitt i veckan!

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Vilken bra dag du haft! Jag hade det oxå bra, Blrjade ny kurs på babysim med G. Har inte börjat så än som du frågade häromdan, har inte hittat inspirationen ön. Det kommer väl!

  Kram

  SvaraRadera