måndag 30 januari 2012

Lyckans dag!


Tjohoooooo! Jag vann! Sicken himla tur *gör vågen* och tänk vad fin jag kommer att vara när jag bär de blåa örhängerna!Det var bloggernskan på Rosor, magnolia och mycket mer, som hade utlottning och vinsten var örhängen, fint handarbete av bloggerskan själv. Grattis till ni andra två som vann!

Lyckliga, lottade Lotta :)

10 kommentarer:

 1. Grattis, vad fina de var!! :o)

  SvaraRadera
 2. Jag såg att du hade vunnit.
  Stort gratis! Jättefina är dom.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Grattis,grattis till de underbara öronhängen!!
  Ha en alldeles underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Grattis, grattis säger jag också! Lyckans ost;)! Du kommer att bli gôrfin och så roligt också när man får något så unikt! Väldigt fina är de!/Anja

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinsten....så fina! O visst är det kul att vinna priser:) Kram Helen

  SvaraRadera
 6. Grattis grattis
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 7. La dem på lådan i måndags kväll så de bör komma idag.....
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 8. Åh.. så fina jättegrattis till dig.. du kommer att bli urtjusig i dem *ler*.. gott att få små glädjeämnen i vardagen för huu vad det är kallt o trist ute inte alls min melodi om vi säger så.. tacka vet jag ljumna vårvindar.. Kram o ha en fin fortsatt vecka.. monica

  SvaraRadera
 9. Grattis till vinsten!

  Ha en skön helg Lotta!

  SvaraRadera